Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καθηγήτρια υποχρέωσε μαθήτρια να… σπάσει το κινητό της με σφυρί
ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγήτρια υποχρέωσε μαθήτρια να… σπάσει το κινητό της με σφυρί

Στην προσπάθεια να καταπολεμήσει τη… μάστιγα των κινητών τηλεφώνων που φέρνουν οι μαθητές μέσα στην τάξη, εκπαιδευτικός σε σχολείο της Κίνας υποχρέωσε μαθήτρια να κάνει κομμάτια τη συσκευή με ένα σφυρί. Την πρωτότυπη… τιμωρία, κατέγραψε σε βίντεο άλλος εκπαιδευτικός, ο οποίος και το ανέβασε στα social media, προς παραδειγματισμό, προκαλώντας ωστόσο τα αντίθετα αποτελέσματα. Πολλοί […]

Αποτέλεσμα εικόνας για κινητό σφυρί

Στην προσπάθεια να καταπολεμήσει τη… μάστιγα των κινητών τηλεφώνων που φέρνουν οι μαθητές μέσα στην τάξη, εκπαιδευτικός σε σχολείο της Κίνας υποχρέωσε μαθήτρια να κάνει κομμάτια τη συσκευή με ένα σφυρί.

Την πρωτότυπη… τιμωρία, κατέγραψε σε βίντεο άλλος εκπαιδευτικός, ο οποίος και το ανέβασε στα social media, προς παραδειγματισμό, προκαλώντας ωστόσο τα αντίθετα αποτελέσματα.

Πολλοί μαθητές και γονείς επιτέθηκαν στον εκπαιδευτικό, λέγοντας ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να υποχρεώσει το κορίτσι να σπάσει το κινητό του και ότι θα μπορούσε απλώς να της το κατάσχει.

Άλλοι, πάλι, θεώρησαν δίκαιη την τιμωρία, αφ’ ης στιγμής το σχολείο απαγορεύει στους μαθητές να φέρνουν κινητά στα σχολεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις