Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κως: Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και βιασμό επιτίθεται στην πρώην του μέρα – μεσημέρι (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και βιασμό επιτίθεται στην πρώην του μέρα – μεσημέρι (vid)

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία του αδερφού της πρώην συντρόφου του και τον βιασμό της ενώ της άσκησε ξανά βία, πριν από λίγες μέρες, έξω από την επιχείρησή της στην Κω. Η εκπομπή Μαζί σου παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο ενώ η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο πλατό και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όσα έζησε. Ο 60χρονος δεν προφυλακίστηκε […]

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία του αδερφού της πρώην συντρόφου του και τον βιασμό της ενώ της άσκησε ξανά βία, πριν από λίγες μέρες, έξω από την επιχείρησή της στην Κω.

Η εκπομπή Μαζί σου παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο ενώ η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στο πλατό και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όσα έζησε. Ο 60χρονος δεν προφυλακίστηκε λόγω αναπηρίας.

«Η επόμενη κίνησή του είναι να με σκοτώσει. Θα με σκοτώσει» υποστηρίζει η 42χρονη στο «Μαζί σου».

Μετά την προβολή του βίντεο ο κατηγορούμενος έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του ΣΚΑΙ. Ο ίδιος έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα καταγγέλλει η πρώην σύντροφός του ενώ απάντησε και για τις εικόνες που τον δείχνουν να την κακοποιεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις