Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πρόβλημα με Κώστα Φορτούνη και Αχμέντ Χασάν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόβλημα με Κώστα Φορτούνη και Αχμέντ Χασάν

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε τελικά να φύγει με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ. Ο σκόρερ των Πειραιωτών, Κώστας Φορτούνης, δέχθηκε ένα άσχημο χτύπημα στα πλευρά από τον Μοράν, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Ο διεθνής Έλληνας άσος αποχώρησε με έντονους πόνους στα πλευρά και τον θώρακα κι […]

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά δεν κατάφερε τελικά να φύγει με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ.

Ο σκόρερ των Πειραιωτών, Κώστας Φορτούνης, δέχθηκε ένα άσχημο χτύπημα στα πλευρά από τον Μοράν, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.

Ο διεθνής Έλληνας άσος αποχώρησε με έντονους πόνους στα πλευρά και τον θώρακα κι εντός της ημέρας θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος κι αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με Ουγγαρία και Φινλανδία για το Nations League.

Τραυματίας αποχώρησε από το ΟΑΚΑ κι ο Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά του γάμπα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κράμπα, αλλά τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα του.

Το θετικό για τους Πειραιώτες είναι ότι ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος κι έτσι δεν θα στερηθούν τις υπηρεσίες του σε κάποιο παιχνίδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις