Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ουζουνίδης: Μας στεναχώρησε η τελευταία φάση – Παίξαμε καλύτερα, έπρεπε να προηγηθούμε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ουζουνίδης: Μας στεναχώρησε η τελευταία φάση – Παίξαμε καλύτερα, έπρεπε να προηγηθούμε

Για το αποτέλεσμα του αγώνα στο ΟΑΚΑ, την ευκαιρία του Ολυμπιακού στην τελευταία φάση του ματς, αλλά και τους τραυματισμούς της ομάδας, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης. Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη Για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι: «Η φάση που μας στενοχώρησε ήταν η τελευταία. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό […]

Για το αποτέλεσμα του αγώνα στο ΟΑΚΑ, την ευκαιρία του Ολυμπιακού στην τελευταία φάση του ματς, αλλά και τους τραυματισμούς της ομάδας, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη

Για το αποτέλεσμα στο ντέρμπι: «Η φάση που μας στενοχώρησε ήταν η τελευταία. Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες, δεν τον αφήσαμε να μπει στην περιοχή μας μέχρι το 43′. Μόνο με την τελευταία φάση τους δώσαμε το δικαίωμα να αισθάνονται ότι μπορούσαν να νικήσουν. Με δεδομένα όλα τα προβλήματα είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Είναι και ψυχολογική η κούραση όταν είσαι πίσω στο σκορ, δε νομίζω πως άλλοι θα μπορούσαν να ανταποκριθούν έτσι.

Η τελευταία φάση με στενοχώρησε πολύ γιατί δημιουργεί άλλη αίσθηση για το ματς, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος για όσα κάναμε. Ευκαιρία τώρα να ηρεμήσουμε και να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες που μας λείπουν. Είδατε σήμερα πόσο μας λείπει και ο Μπογέ όλο αυτό το διάστημα. Είχαμε προβλήματα, υπήρξαν κι άλλα την ώρα του ματς, αλλά αυτοί που μπήκαν έδωσαν αρκετά πράγματα. Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ και θέλω να το τονίσω αυτό. Και θέλω να βοηθήσουν όλα τα παιδιά, είτε τους αρέσουν είτε όχι».

Για την αντίδραση της ΑΕΚ και αν έχει χάσει το περσινό «μέταλλό» της: «Η ομάδα μετά από τόσα χρόνια έχει περάσει Champions League, τι μέταλλο να χάσει; Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν είμαι σίγουρος αν άλλη ομάδα με αυτά τα προβλήματα θα μπορούσε να ανταποκριθεί. Ο Ολυμπιακός είχε 11 αλλαγές την Πέμπτη και στο πρώτο ημίχρονο δεν τον αφήσαμε να πλησιάσει καν στην περιοχή».

Για τους τραυματισμούς: «Έχουμε θεματάκια, σας το έχω ξαναπεί, δε χρειάζεται να πούμε τώρα. Ξέρουμε πού οφείλεται αυτό».

Για το αν η ομάδα φτάνει τα όρια της:«Θεωρητικά έχουμε πιο εύκολα παιχνίδια μπροστά μας. Θεωρητικά πάντα. Δεν είναι τόσο μεγάλα τα προβλήματα μας, απλά όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια φαίνονται περισσότερες οι απουσίες».

Για το αν είναι δίκαια η ισοπαλία: «Σας είπα, η τελευταία φάση με την ευκαιρία του Ολυμπιακού μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα. Είχαμε μεγάλη θέληση να πάρουμε το ματς μετά την ισοφάριση και είχαμε λάθος αντίδραση. Η φάση αυτή, στο 94′, με στενοχώρησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Όταν ισοφαρίζεις 1-1 στο 90′ λες ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά γενικά παίξαμε καλύτερα και έπρεπε να προηγηθούμε. Όπως εξελίχθηκε, εντάξει, μπορείς να πεις ότι είναι δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τον Γιαννιώτα και τον Αλεφ: «Ο Γιάννης δουλεύει πολύ, ακούει πολύ, αλλά θέλει το χρόνο του για να μάθει το παιχνίδι μας. Τον Αλεφ τον περιμέναμε να μπει την προηγούμενη εβδομάδα, δυστυχώς δεν μπήκε, ελπίζουμε να μπει τις επόμενες μέρες».

Για τον Χουλτ: «Τον ξέρω τον Χουλτ. Δουλεύει πολύ, προσπαθεί πολύ, θα είναι ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις