Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πάλι προκαλεί ο Ψινάκης: Κάτι… του έτυχε κι ακύρωσε στο παρά πέντε τη συνάντηση με πυρόπληκτους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάλι προκαλεί ο Ψινάκης: Κάτι… του έτυχε κι ακύρωσε στο παρά πέντε τη συνάντηση με πυρόπληκτους

Ο Ηλία Ψινάκης προκαλεί για ακόμα μία φορά Πυρόπληκτοι στο Μάτι περίμεναν τον Δήμαρχο Μαραθώνα, προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Όμως ο κ. Ψινάκης ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη συνάντηση που είχε οριστεί με τους κατοίκους, για το μεσημέρι της Κυριακής. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, αρκετοί δεν ενημερώθηκαν ποτέ […]

Ο Ηλία Ψινάκης προκαλεί για ακόμα μία φορά

Πυρόπληκτοι στο Μάτι περίμεναν τον Δήμαρχο Μαραθώνα, προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Όμως ο κ. Ψινάκης ακύρωσε την τελευταία στιγμή τη συνάντηση που είχε οριστεί με τους κατοίκους, για το μεσημέρι της Κυριακής.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, αρκετοί δεν ενημερώθηκαν ποτέ για την ακύρωση της συνάντησης και πήγαν στο σημείο που θα γινόταν, περιμένοντας μάταια απαντήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμη.

Σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων, ο δήμος Μαραθώνα έστειλε email, στο οποίο αναφερόταν ότι ο κ. Ψινάκης δεν θα παραβρεθεί στη συνάντηση και ότι θα απαντήσει γραπτώς στα προβλήματά τους.

Δείτε ακόμη:

Ο Ψινάκης κουράστηκε και θέλει διακοπές: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις