Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ουάου! Μπορείς να δεις σειρές από το Netflix στο κινητό χωρίς ίντερνετ!
PLUS

Ουάου! Μπορείς να δεις σειρές από το Netflix στο κινητό χωρίς ίντερνετ!

Το Netflix, η δημοφιλέστερη συνδρομητική υπηρεσία streaming σειρών και ταινιών, αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς Η εταιρεία πρόσθεσε μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν σειρές και ταινίες και να τις παρακολουθήσουν αργότερα, χωρίς απαραίτητα να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Έτσι οι συνδρομητές μπορούν να συνεχίσουν την προβολή αγαπημένων ταινιών ή επεισοδίων δημοφιλών σειρών ενώ ταξιδεύουν ή όταν βρίσκονται […]

Το Netflix, η δημοφιλέστερη συνδρομητική υπηρεσία streaming σειρών και ταινιών, αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς

Η εταιρεία πρόσθεσε μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσουν σειρές και ταινίες και να τις παρακολουθήσουν αργότερα, χωρίς απαραίτητα να είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Έτσι οι συνδρομητές μπορούν να συνεχίσουν την προβολή αγαπημένων ταινιών ή επεισοδίων δημοφιλών σειρών ενώ ταξιδεύουν ή όταν βρίσκονται κάπου όπου δεν έχουν ίντερνετ. 

Αν λοιπόν κατεβάσεις την τελευταία εκδοχή του Netflix για iOS ή Android θα παρατηρήσεις ένα κουμπί download δίπλα σε πολλές από τις αγαπημένες σου σειρές.

«Download now to watch offline later» είναι η νέα επιλογή όλων των συνδρομητών ανεξάρτητα από το πρόγραμμα συνδρομής που έχουν επιλέξει, για tablet αλλά και smartphone με Android ή με iOS.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να δεις την αγαπημένη σειρά από το κινητό σου ακόμα κι όταν δεν είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις