Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συνοδοί ασθενούς ξυλοκόπησαν νοσηλευτή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο
ΕΛΛΑΔΑ

Συνοδοί ασθενούς ξυλοκόπησαν νοσηλευτή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο

Σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου των Εργαζομένων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ομάδα Αλβανών ξυλοκόπησε νοσηλευτή. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στον Σκάι, το Σάββατο στα επείγοντα του νοσοκομείου έφθασε ομάδα περίπου 10 Αλβανών με έναν ομοεθνή τους, ο οποίος έχρηζε ιατρικής βοηθείας. Η ομάδα αρνήθηκε να αποχωρήσει από το θάλαμο εξέτασης όταν τής ζητήθηκε από […]

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου των Εργαζομένων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ομάδα Αλβανών ξυλοκόπησε νοσηλευτή.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στον Σκάι, το Σάββατο στα επείγοντα του νοσοκομείου έφθασε ομάδα περίπου 10 Αλβανών με έναν ομοεθνή τους, ο οποίος έχρηζε ιατρικής βοηθείας.

Η ομάδα αρνήθηκε να αποχωρήσει από το θάλαμο εξέτασης όταν τής ζητήθηκε από έναν νοσηλευτή, τον οποίο μάλιστα κάποιος από την ομάδα χτύπησε με γροθιά στον αυχένα όταν γύρισε την πλάτη του.

Οι νοσηλευτές κάλεσαν την αστυνομία ωστόσο τα δέκα άτομα πρόλαβαν και έφυγαν ανενόχλητα, χωρίς καν να τους σταματήσουν οι φύλακες.

Ο νοσηλευτής νοσηλεύτηκε στην Ε’ Χειρουργική από την οποία και πήρε εξιτήριο την Κυριακή το μεσημέρι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις