Με τα… πόδια προσπάθησαν να περάσουν 76 κιλά χασίς από τα σύνορα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τα… πόδια προσπάθησαν να περάσουν 76 κιλά χασίς από τα σύνορα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Με τα πόδια προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα τέσσερις Αλβανοί, κουβαλώντας 76 κιλά χασίς μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους, Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 41, 30, 22 και 20 χρόνων, οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή Αμπελιά της Θεσπρωτίας τα ξημερώματα του Σαββάτου, έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας. Όταν ακινητοποιήθηκαν, στο εσωτερικό των σάκων τους […]

07.10.2018 | 12:57

Με τα πόδια προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα τέσσερις Αλβανοί, κουβαλώντας 76 κιλά χασίς μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους,

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 41, 30, 22 και 20 χρόνων, οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή Αμπελιά της Θεσπρωτίας τα ξημερώματα του Σαββάτου, έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας. Όταν ακινητοποιήθηκαν, στο εσωτερικό των σάκων τους βρέθηκαν 47 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 76 κιλών και 570 γραμμαρίων.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και προέκυψε ότι, όχι μόνο δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και σε βάρος δύο εξ αυτών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Exit mobile version