Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Με τα… πόδια προσπάθησαν να περάσουν 76 κιλά χασίς από τα σύνορα
ΕΛΛΑΔΑ

Με τα… πόδια προσπάθησαν να περάσουν 76 κιλά χασίς από τα σύνορα

Με τα πόδια προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα τέσσερις Αλβανοί, κουβαλώντας 76 κιλά χασίς μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους, Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 41, 30, 22 και 20 χρόνων, οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή Αμπελιά της Θεσπρωτίας τα ξημερώματα του Σαββάτου, έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας. Όταν ακινητοποιήθηκαν, στο εσωτερικό των σάκων τους […]

Σχετική εικόνα

Με τα πόδια προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα τέσσερις Αλβανοί, κουβαλώντας 76 κιλά χασίς μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους,

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 41, 30, 22 και 20 χρόνων, οι οποίοι κινούνταν στην περιοχή Αμπελιά της Θεσπρωτίας τα ξημερώματα του Σαββάτου, έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας. Όταν ακινητοποιήθηκαν, στο εσωτερικό των σάκων τους βρέθηκαν 47 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 76 κιλών και 570 γραμμαρίων.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και προέκυψε ότι, όχι μόνο δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και σε βάρος δύο εξ αυτών εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας που τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις