Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μητέρα 2 παιδιών η γυναίκα που παρέσυρε με κλεμμένο όχημα ο αλλοδαπός
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητέρα 2 παιδιών η γυναίκα που παρέσυρε με κλεμμένο όχημα ο αλλοδαπός

Δύο παιδιά άφησε ορφανά ο κακοποιός που παρέσυρε με το όχημα μια γυναίκα στο Μενίδι Η 53χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος σεσημασμένος κακοποιός με καταγωγή από το Καζακστάν, άφησε την τελευταία της πνοή στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ο αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, που όπως προέκυψε ήταν κλεμμένο, την […]

Δύο παιδιά άφησε ορφανά ο κακοποιός που παρέσυρε με το όχημα μια γυναίκα στο Μενίδι

Η 53χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος σεσημασμένος κακοποιός με καταγωγή από το Καζακστάν, άφησε την τελευταία της πνοή στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, που όπως προέκυψε ήταν κλεμμένο, την ώρα που τον καταδίωκαν άνδρες της ΟΠΚΕ. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στις 10.45 το πρωί της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου στο Μενίδι και δεν είχε γίνει γνωστό από την Ελληνική Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει νωρίτερα το όχημα που έκριναν ύποπτο.  Αρχικά έκαναν σήμα από τον οδηγό να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης, ο δράστης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, και παρέσυρε την άτυχη γυναίκα που έβγαινε εκείνη την ώρα από ένα βιβλιοπωλείο, για να καταλήξει σε μια κολόνα.

Ο κακοποιός είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για κλοπές, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ναρκωτικές ουσίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις