Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks: Η ένταση, τα πτυχία από το εξωτερικό και η αποχώρηση (vids)
LIFESTYLE

My Style Rocks: Η ένταση, τα πτυχία από το εξωτερικό και η αποχώρηση (vids)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχθηκε στο Gala του My Style Rocks τις 10 διαγωνιζόμενες, όπου η καθεμία έχει διαλέξει τη δικιά της ηρωίδα. Η τέταρτη κριτής της βραδιάς ήταν αμείλικτη μαζί τους και φυσικά δεν ήταν άλλη από τη Ραμόνα Βλαντή, ενώ στο μουσικό μέρος η Ζόζεφιν τραγούδησε και ξεσήκωσε τα κορίτσια. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η […]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχθηκε στο Gala του My Style Rocks τις 10 διαγωνιζόμενες, όπου η καθεμία έχει διαλέξει τη δικιά της ηρωίδα.

Η τέταρτη κριτής της βραδιάς ήταν αμείλικτη μαζί τους και φυσικά δεν ήταν άλλη από τη Ραμόνα Βλαντή, ενώ στο μουσικό μέρος η Ζόζεφιν τραγούδησε και ξεσήκωσε τα κορίτσια.

Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα και κέρδισε την επιταγή των 2.500 ευρώ.

Οι τρεις παίκτριες με τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν οι Κάτια Πλούμη, Εύα Μπάση και Μαρία Λέκα. Οι διαγωνιζόμενες έσωσαν την Μαρία, με αποτέλεσμα Κάτια και Εύα να τεθούν στην κρίση της επιτροπής. Οι τρεις κριτές αποφάσισαν, με την αρνητική τους ψήφο, να αποχωρήσει από το παιχνίδι η Κάτια Πλούμη.

Κι επειδή οι εντάσεις πλέον είναι καθημερινές, και σε αυτό το επεισόδιο η Έφη Αναστασοπούλου κατηγόρησε την Χριστίνα Παπαδέλλη και τη Φωτεινή Τράκα ότι παίζουν με στρατηγική εναντίον της.

«Όταν μου βάζει ο κύριος Κουδουνάρης 3 και μου βάζετε εσείς οι δύο 2, συγγνώμη, αλλά το θεωρώ άδικο», είπε η Έφη και ξεκίνησε ο καβγάς.

Χ.Π.: Πρέπει να το βάλεις λίγο να λειτουργήσει τον εγκέφαλο.

Ε.Α.: Λειτουργεί ο εγκέφαλός μου. Έχω τρία πτυχία. Και φιλολογίας και ευρωπαϊκών προγραμμάτων και δημοσίων σχέσεων.

Χ.Π.: Συγχαρητήρια, μπράβο.

Ε.Α.: Και όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το Μιλάνο. Και με ξέρουν οι σχεδιαστές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, μάλιστα, μπήκε στο… παιχνίδι και η Φωτεινή Τράκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις