Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Μικρούτσικος απαντά με αρκετά σκληρό τρόπο στην Τσιντικίδου
LIFESTYLE

Ο Μικρούτσικος απαντά με αρκετά σκληρό τρόπο στην Τσιντικίδου

H Μαρίνα Τσιντικίδου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, κατηγόρησε τον παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικο ότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» της έκανε bullying.  «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε ένα μόνιμο bullying, δεν ξέρω γιατί ειλικρινά, ρωτήστε τον! Ήμουν είκοσι, ήταν σαράντα και μου έκανε bullying! Τι να αντιδράσω μωρέ, ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι, […]

H Μαρίνα Τσιντικίδου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, κατηγόρησε τον παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικο ότι κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» της έκανε bullying. 

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε ένα μόνιμο bullying, δεν ξέρω γιατί ειλικρινά, ρωτήστε τον! Ήμουν είκοσι, ήταν σαράντα και μου έκανε bullying! Τι να αντιδράσω μωρέ, ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι, έχω φάει πάρα πολύ κακοήθεια στη μούρη», είπε χαρακτηριστικά το πρώην μοντέλο.

Ο Ανδρέας βλέποντας τις δηλώσεις της, δε δίστασε να της απαντήσει δημόσια και μάλιστα σκληρά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο!Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε», έγραψε χαρακτηριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

mikroutsikos Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρεας μικρουτσικος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις