Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Την χτύπησαν και την κρέμασαν επειδή αντιστάθηκε στο βιασμό (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Την χτύπησαν και την κρέμασαν επειδή αντιστάθηκε στο βιασμό (pics)

Βασανιστικό θάνατο βρήκε μια 15χρονη μαθήτρια στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές στην Ινδία, όταν τρεις άνδρες την χτύπησαν και στη συνέχεια την κρέμασαν από δέντρο γιατί αντιστάθηκε όταν προσπάθησαν να την βιάσουν. Η Σουβίτα Γιαντάβ επέστρεφε στο σπίτι της την Τρίτη 2 Οκτωβρίου μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρο στο σχολείο της για τα γενέθλια […]

Βασανιστικό θάνατο βρήκε μια 15χρονη μαθήτρια στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές στην Ινδία, όταν τρεις άνδρες την χτύπησαν και στη συνέχεια την κρέμασαν από δέντρο γιατί αντιστάθηκε όταν προσπάθησαν να την βιάσουν.

Η Σουβίτα Γιαντάβ επέστρεφε στο σπίτι της την Τρίτη 2 Οκτωβρίου μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρο στο σχολείο της για τα γενέθλια του Μαχάτμα Γκάντι. Στο δρόμο την πλησίασαν τρεις νεαροί που επιχείρησαν να την βιάσουν.

Το συγκλονιστικό είναι ότι με έναν από τους τρεις νεαρούς γνωριζόταν, καθώς πήγαιναν στο ίδιο σχολείο.

Τα τρία αγόρια προσπάθησαν να την βιάσουν και εκείνη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να την χτυπήσουν μέχρι θανάτου και στη συνέχεια να την κρεμάσουν σε δέντρο χρησιμοποιώντας το μαντήλι της.

Ο αδελφός της 15χρονης, Αβνίς Γιαντάβ, εκείνη την ώρα εργαζόταν στην οικογενειακή φάρμα και άκουσε τα ουρλιαχτά της αδελφή του. Έτρεξε να δει τί της συνέβη και βρέθηκε αντιμέτωπος με τους βιαστές, αναφέρουν οι Times of India.

Όταν έφτασε στο σημείο βρήκε την αδερφή του κρεμασμένη, αλλά όταν έσπευσε να τη βοηθήσει, οι τρεις νεαροί τον εμπόδισαν χτυπώντας τον. Στο σημείο έσπευσαν χωρικοί από τις γύρω περιοχές που συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς και τους παρέδωσαν στην αστυνομία.

Η οικογένεια της 15χρονης ζητεί δικαιοσύνη και παραδειγματική τιμωρία των τριών αγοριών. “Όταν οι χωρικοί έφτασαν στο σημείο, το κορίτσι ήταν κρεμασμένο. Τα αγόρια ήταν ακόμη εκεί” ανέφερε ο θείος της.

Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Ομ Πρακάς Σινγκ, αναφερόμενος στην υπόθεση είπε ότι “η κόρη του Ραμπίρ Γιαντάβ, επέστρεφε από το σχολείο γύρω στις 11 πμ. Όταν τρία αγόρια από γειτονικό χωριό την χτύπησαν άσχημα και την κρέμασαν από δέντρο. Όταν οι χωρικοί έφτασαν στο σημείο βρήκαν τους τρεις νεαρούς εκεί και τους κράτησαν. Στη συνέχεια, έφτασε η αστυνομία και προχώρησε στη σύλληψή τους. Η σορός του κοριτσιού στάλθηκε για νεκροψία. Οι εκθέσεις επιβεβαίωσαν πως δεν είχε βιαστεί και ότι θάνατός της οφείλεται σε απαγχονισμό”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις