Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η ιστορία του Φώτη, που απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Ομόνοια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιστορία του Φώτη, που απειλούσε να αυτοκτονήσει στην Ομόνοια

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην Ομόνοια, όταν ένας άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει από την σιδερένια κατασκευή στην πλατεία – στο έργο του Ζογγόπουλου Ο ελληνικής καταγωγής άνδρας που αργότερα δήλωσε ότι ονομάζεται Φώτης και είναι 37 ετών, ανέβηκε περίπου στις 16:00 στην κορυφή της σιδερένιας κατασκευής και απειλούσε να αυτοκτονήσει. Ένας έμπειρος αξιωματικός της […]

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην Ομόνοια, όταν ένας άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει από την σιδερένια κατασκευή στην πλατεία – στο έργο του Ζογγόπουλου

Ο ελληνικής καταγωγής άνδρας που αργότερα δήλωσε ότι ονομάζεται Φώτης και είναι 37 ετών, ανέβηκε περίπου στις 16:00 στην κορυφή της σιδερένιας κατασκευής και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Ένας έμπειρος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., ο επικεφαλής του σχεδίου αστυνόμευσης της Αθήνας ανέβηκε μαζί με πυροσβέστες με γερανό στο ύψος περίπου 20 μέτρων που στέκονταν ο 37χρονος.

Επιχειρώντας να τον ηρεμήσει, τον ρώτησε το όνομά του. Ο άνδρας είπε ότι τον λένε Φώτη. Τότε ο αστυνομικός του είπε, όπως μετέδωσε το Star:

«Σε παρακαλώ, περίμενε μέχρι να βάλει η πυροσβεστική το ειδικό στρώμα, μην έχουμε κάποιο ατύχημα. Αν πέσεις, να ξέρεις δεν θα μπορέσω να πάω απόψε σπίτι στα παιδιά μου». 

Τελικά λίγο πριν τις 17:30 κατάφεραν να τον πιάσουν, να τον δέσουν με ειδικό σχοινί και γάντζο και αφού τον έβαλαν στο κουκούκλιο του γερανού, τον οδήγησαν με ασφάλεια στο έδαφος.

Πίσω από την κίνηση απελπισίας του μεσήλικα, κρύβεται μια περιπέτειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο άνδρας αυτός, είχε μεταβεί το βράδυ της Πέμπτης, στο Α.Τ. Ομόνοιας, προκειμένου να δηλώσει την κλοπή του πορτοφολιού του, μέσα στο οποίο είχε ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες και χρήσιμα έγγραφα.

Ωστόσο, του συνέστησαν να περάσει την επομένη το πρωί. Όπως και έπραξε, πλην όμως συνάντησε την αδιαφορία των αρμοδίων. Τον είχαν σε αναμονή μέχρι το μεσημέρι και ο άνδρας, μέσα στην απελπισία του, ανέβηκε στο γλυπτό της Ομόνοιας απειλώντας να αυτοκτονήσει, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που έτυχε.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις