Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

30

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μήνυση κατά Κωνσταντινέα – ”Πώς με αναγνώρισε ενώ ήμουν στην Αγγλία;”
ΕΛΛΑΔΑ

Μήνυση κατά Κωνσταντινέα – ”Πώς με αναγνώρισε ενώ ήμουν στην Αγγλία;”

Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας 27χρονος Το όνομα του νεαρού περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την επίθεση στον βουλευτή και τον οποίο ο τελευταίος αναγνώρισε στις καταθέσεις του ότι παρευρισκόταν. Όπως διευκρίνισαν μιλώντας στο tharrosnews.gr, οι δικηγόροι του 27χρονου, την επίμαχη ημέρα […]

Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας 27χρονος

Το όνομα του νεαρού περιλαμβάνεται στη δικογραφία για την επίθεση στον βουλευτή και τον οποίο ο τελευταίος αναγνώρισε στις καταθέσεις του ότι παρευρισκόταν.

Όπως διευκρίνισαν μιλώντας στο tharrosnews.gr, οι δικηγόροι του 27χρονου, την επίμαχη ημέρα και ώρα του επεισοδίου που έχει καταγγείλει ο βουλευτής, ο 27χρονος βρισκόταν στην εργασία του στην Αγγλία.

Πάντως, μετά την κατάθεση της μήνυσης ο βουλευτής έσπευσε με δήλωσή του να διευκρινίσει ότι βλέποντας χθες στο δικαστήριο τον 27χρονο, διαπίστωσε ότι δεν ήταν αυτός και πως ό,τι συνέβη, ήταν επειδή του επέδειξαν οι αστυνομικοί παλιές φωτογραφίες.

Πάντως, η δίκη των 8 κατηγορουμένων για την επίθεση σε βάρος του αναβλήθηκε για τις 7 Δεκεμβρίου.

Δείτε ακόμη:

«Ο κ. Κωνσταντινέας το ξεκίνησε» – Μέλος των «Bulldogs» περιγράφει όσα έγιναν (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις