Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / “Μία ιστορία που αξίζει να μοιραστώ” – Το μήνυμα της Κορακάκη για όσους δεν τα καταφέρνουν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

“Μία ιστορία που αξίζει να μοιραστώ” – Το μήνυμα της Κορακάκη για όσους δεν τα καταφέρνουν

Ένα μήνυμα σε όλους όσους αγωνίζονται και δεν τα καταφέρνουν, θέλησε να μοιραστεί η χρυσή ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη. Με αφορμή την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν στο Μπουένος Άιρες και όπου θα παραστεί ως αθλήτρια – πρότυπο, η Άννα Κορακάκη στέλνει στο δικό της μήνυμα σε όσους μπορεί να σκέφτονται να […]

Ένα μήνυμα σε όλους όσους αγωνίζονται και δεν τα καταφέρνουν, θέλησε να μοιραστεί η χρυσή ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη.

Με αφορμή την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν στο Μπουένος Άιρες και όπου θα παραστεί ως αθλήτρια – πρότυπο, η Άννα Κορακάκη στέλνει στο δικό της μήνυμα σε όσους μπορεί να σκέφτονται να τα παρατήσουν μετά από μια αποτυχία.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε:

«Μία μικρή ιστορία που νομίζω αξίζει να μοιραστώ…

Στα 18 μου, το 2014, στους Ολυμπιακούς Νέων του Νανζίνγκ βγαίνω 4η, χάνοντας το βάθρο για λίγο κι η απογοήτευση είναι τεράστια. Θυμάμαι να λέω στον εαυτό μου: «Αφού δεν τα κατάφερα εδώ, σιγά μην κάνω κάτι στους…μεγάλους Ολυμπιακούς σε δύο χρόνια από τώρα. Με τίποτα.»

Δύο χρόνια μετά, γίνομαι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια στην ιστορία που κατακτά 2 μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Και στους αμέσως επόμενους Ολυμπιακούς Νέων, Αθλήτρια-Πρότυπο για τους νέους αθλητές που συμμετέχουν στο Μπουένος Άιρες 2018. Έτοιμη και ενθουσιασμένη αύριο για το μακρύ ταξίδι & τη μεγάλη αυτή ευκαιρία να εμψυχώσω, να στηρίξω και να μοιραστώ γνώσεις κι εμπειρίες με τους μελλοντικούς αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού! Προς όλους τους αθλητές και ειδικά της ελληνικής ομάδας, το μήνυμα είναι να χαρείτε αυτή την εμπειρία, ό,τι κι αν συμβεί! Μη σταματάτε ποτέ να κυνηγάτε με πείσμα τα όνειρά σας. Ποτέ.»

https://www.instagram.com/p/Bog35eRhEr7/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις