Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βίντεο: Ο Ρονάλντο με την Μαγιόργκα, που τον κατηγορεί για παρά φύσιν βιασμό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βίντεο: Ο Ρονάλντο με την Μαγιόργκα, που τον κατηγορεί για παρά φύσιν βιασμό

Η Αμερικανίδα, Κάθριν Μαγιόργκα, κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι τη βίασε μια νύχτα του 2009 στην σουίτα του στο Λας Βέγκας. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό μίλησε δημοσίως για όσα έζησε με τον ποδοσφαιριστή, δίνοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων. Όπως ισχυρίζεται η 34χρονη, ο Ρονάλντο τη βίασε παρά φύσιν και μετά τη ρώτησε αν πόνεσε. Στη […]

Η Αμερικανίδα, Κάθριν Μαγιόργκα, κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι τη βίασε μια νύχτα του 2009 στην σουίτα του στο Λας Βέγκας.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό μίλησε δημοσίως για όσα έζησε με τον ποδοσφαιριστή, δίνοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων.

Όπως ισχυρίζεται η 34χρονη, ο Ρονάλντο τη βίασε παρά φύσιν και μετά τη ρώτησε αν πόνεσε. Στη συνέχεια γονάτισε λέγοντας «κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό το 1%».

Ο σταρ των γηπέδων αρνείται τις κατηγορίες, με τους χορηγούς να ανησυχούν ιδιαίτερα παρόλα αυτά.

mayorga

H εφημερίδα Sun, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο άσσος των γηπέδων να διασκεδάζει μαζί με το μοντέλο στο διάσημο club Sin City του Λας Βέγκας, λίγες ώρες πριν τον βιασμό, τον οποίο ισχυρίζεται το μοντέλο.

Όπως θα δείτε παρακάτω ο Ρονάλντο και η Μαγιόργκα πίνουν το ποτό τους και χορεύουν αισθησιακά λίγο πριν αναχωρήσουν για τη σουίτα του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις