Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

21

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 16χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας – Την εκβίαζε ο πρώην σύντροφός της
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

16χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας – Την εκβίαζε ο πρώην σύντροφός της

Τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε να βάλει μία 16χρονη στο Ηράκλειο, καθώς είχε πέσει θύμα εκβιασμού από τον πρώην σύντροφό της Ο 28χρονος εκβίαζε την 16χρονη ότι θα δημοσιεύσει στο Facebook γυμνές φωτογραφίες της, σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς σε αστυνομικό τμήμα. Η ανήλικη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της και […]

Τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε να βάλει μία 16χρονη στο Ηράκλειο, καθώς είχε πέσει θύμα εκβιασμού από τον πρώην σύντροφό της

Ο 28χρονος εκβίαζε την 16χρονη ότι θα δημοσιεύσει στο Facebook γυμνές φωτογραφίες της, σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς σε αστυνομικό τμήμα.

Η ανήλικη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της και να πάει να βρει τον 28χρονο στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει. Όμως, το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά και η σχέση διακόπηκε αρκετές φορές. Τα σοβαρά προβλήματα ξεκίνησαν την τελευταία φορά που η 16χρονη αποφάσισε να χωρίσουν.

Τότε ο 28χρονος άρχισε να την απειλεί και να την εκβιάζει, κατήγγειλαν οι γονείς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost. Της έλεγε ότι αν δεν του δώσει χρήματα τότε θα δημοσιεύσει στο Facebook γυμνές φωτογραφίες της.

Την πρώτη φορά η 16χρονη υπέκυψε και του έστειλε χρήματα, αλλά εκείνος συνέχισε να την εκβιάζει. Τότε, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας ποσότητα χαπιών.

Ευτυχώς, το αντιλήφθηκαν οι γονείς της, που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο και τότε η 16χρονη τους αποκάλυψε τι είχε συμβεί και εκείνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Πλέον, οι αρχές αναζητούν στη Θεσσαλονίκη τον 28χρονο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις