Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μπακογιάννης σε Σπίρτζη on camera – «Σε μένα ρε γατάκι;» (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Μπακογιάννης σε Σπίρτζη on camera – «Σε μένα ρε γατάκι;» (vid)

Τα συγχρηματοδοτούμενα από την ευρωπαϊκή ένωση έργα της Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκαν στελέχη της ΕΕ, συνοδεία του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.  Ο υπουργός ανέφερε πως εκτός από την σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας – Λιανοκλαδίου – Θεσσαλονίκης και την παράκαμψη Μακρακώμης, προχωρά και το τμήμα του Ε65 από Δομοκό προς Λαμία. […]

Τα συγχρηματοδοτούμενα από την ευρωπαϊκή ένωση έργα της Στερεάς Ελλάδας επισκέφθηκαν στελέχη της ΕΕ, συνοδεία του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη. 

Ο υπουργός ανέφερε πως εκτός από την σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας – Λιανοκλαδίου – Θεσσαλονίκης και την παράκαμψη Μακρακώμης, προχωρά και το τμήμα του Ε65 από Δομοκό προς Λαμία. Αυτό προκάλεσε ευφορία και στη συνέχεια «πείραξε» τον κ. Μπακογιάννη.

Τον κάλεσε να αποδείξει ποιος υπερτερεί μέσα του και να πει ποιο είναι καλύτερο, το τσίπουρο του Καρπενησίου και της Στερεάς Ελλάδας ή η ρακή της Κρήτης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης χαμογελώντας του απάντησε και αυτός με χιούμορ: «Συγγνώμη τώρα, δηλαδή, πραγματικά γατάκι! Σε μένα;».

Δείτε το βίντεο από το lamiastar.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις