Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έχασε πλαστή ταυτότητα και πήγε “άνετη” κι έβγαλε… άλλη πλαστή
ΕΛΛΑΔΑ

Έχασε πλαστή ταυτότητα και πήγε “άνετη” κι έβγαλε… άλλη πλαστή

Κοντά στην εξάρθρωση κυκλώματος το οποίο εφοδιάζει αλλοδαπούς με πλαστά έγγραφα,  πιστεύουν ότι μπορεί να βρίσκονται οι αστυνομικοί του τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Οι Αρχές συνέλαβαν μια 32χρονη αλλοδαπή η οποία το είχε παρακάνει με τις πλαστογραφίες. Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη στα Λεχαινά το μεσημέρι της τετάρτης, όταν υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή […]

περιπολικο-1.jpg

Κοντά στην εξάρθρωση κυκλώματος το οποίο εφοδιάζει αλλοδαπούς με πλαστά έγγραφα,  πιστεύουν ότι μπορεί να βρίσκονται οι αστυνομικοί του τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Οι Αρχές συνέλαβαν μια 32χρονη αλλοδαπή η οποία το είχε παρακάνει με τις πλαστογραφίες.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη στα Λεχαινά το μεσημέρι της τετάρτης, όταν υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα και στην κατοχή της βρέθηκε ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, το οποίο κατασχέθηκε.

Η 32χρονη προσήχθη στο τμήμα και εκεί διαπιστώθηκε ότι στις 17 Σεπτεμβρίου είχε χάσει μέσα σε ένα υποκατάστημα τράπεζας στην ίδια περιοχή ένα άλλο δελτίο ταυτότητας.

Οι τραπεζικοί υπάλληλοι είχαν παραδώσει την συγκεκριμένη ταυτότητα στο αστυνομικό τμήμα Ανδραβίδας – Κυλλήνης και διαπιστώθηκε ότι είναι πλαστό. Όμως, η κάτοχός της δεν είχε εντοπιστεί, ώσπου έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μετά από τυχαίο έλεγχο και ίσως οδηγήσει τις έρευνες στην «πηγή» των πλαστών εγγράφων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις