Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρος» θρίαμβος με σόου Ζαμπά! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – ΠΑΟΚ: «Ασπρόμαυρος» θρίαμβος με σόου Ζαμπά! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζαμπά, ο ΠΑΟΚ έκανε σπουδαίο διπλό στην Λευκορωσία με 1-4 επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την 2η αγωνιστική του Europa League.  Στο 17′ ο ΠΑΟΚ είχε καθαρίσει το ματς με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει στο 6′ από ασίστ του Ζαμπά, ενώ ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 11′ και στο 17′ για το […]

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζαμπά, ο ΠΑΟΚ έκανε σπουδαίο διπλό στην Λευκορωσία με 1-4 επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την 2η αγωνιστική του Europa League. 

Στο 17′ ο ΠΑΟΚ είχε καθαρίσει το ματς με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει στο 6′ από ασίστ του Ζαμπά, ενώ ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 11′ και στο 17′ για το 0-3. Η ΜΠΑΤΕ αντέδρασε μόνο στο β’ ημίχρονο και μείωσε στο 61′ με τον Σκάβις, αλλά ο Πέλκας 12 λεπτά τέλειωσε το ματς με σουτ για το 1-4.

Πλέον ο ΠΑΟΚ «αγκαλιάζει» την πρόκριση και την 2η θέση, πίσω από την Τσέλσι.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τσέλσι κέρδισε 1-0 την Βίντι.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ (Αλεξέι Μπάγκα): Σχερμπίτσκι, Αλεξέι Ρίος, Φιλιπένκο, Πολιάκοφ, Βολόντκο, Μπάγκα, Ντράγκουν (71′ Χλεμπ), Γιαμπλόνσκι, Ιβάνιτς, Στάσεβιτς, Τουόμινεν (59′ Σκάβις).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (70′ Μπίσεσβαρ), Ζαμπά (86′ Βιεϊρίνια), Πέλκας, Πρίγιοβιτς (76′ Άκπομ)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις