Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Λαφαζάνης: “Και χθες μας παρακολουθούσαν ασφαλίτες”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: “Και χθες μας παρακολουθούσαν ασφαλίτες”

«Ήταν γεμάτο ασφαλίτες», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερόμενος στην κινητοποίηση της Λαϊκής Ενότητας την Τετάρτη κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφεία. Όπως εξήγησε, οι ασφαλίτες τον παρακολουθούσαν «ντυμένοι» καμεραμάν. «Με τα κινητά τους, τις μαγνητοφωνήσεις και τις βιντεοσκοπήσεις που κάνουν από μπαλκόνι και όλα με την άδεια εισαγγελέα λες και αυτό τους […]

Αποτέλεσμα εικόνας για λαφαζανης

«Ήταν γεμάτο ασφαλίτες», δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερόμενος στην κινητοποίηση της Λαϊκής Ενότητας την Τετάρτη κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφεία. Όπως εξήγησε, οι ασφαλίτες τον παρακολουθούσαν «ντυμένοι» καμεραμάν.

«Με τα κινητά τους, τις μαγνητοφωνήσεις και τις βιντεοσκοπήσεις που κάνουν από μπαλκόνι και όλα με την άδεια εισαγγελέα λες και αυτό τους αθωώνει» συμπλήρωσε ο κ. Λαφαζάνης. «Μας καταγράφουν όλες οι κάμερες των τηλεοπτικών δικτύων, τα πάντα είναι ανοιχτά, δεν καταλαβαίνω τι θέλει να κάνει η ασφάλεια με αυτές τις επιτηρήσεις και η δικογραφία περιέχει σωρεία τέτοιων επιτηρήσεων» συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση αν επικοινώνησε ο ίδιος με τις κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απάντησε «δεν έχω λόγο να επικοινωνήσω μαζί τους. Αυτές δεν επικοινώνησαν. Ντροπή τους. Θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί για αυτά τα αίσχη και μάλιστα σε βάρος πρώην συντρόφων τους».

Σε αυτό το σημείο σχολίασε, μάλιστα, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο κατ’ όνομα στην κυβέρνηση. Είναι κυβέρνηση πασπαρτού. Έχουν διώξει όλα τα παλαιά στελέχη και κυβερνά η παρέα Τσίπρα. Ο Τσίπρας πιστεύει ότι θα τους ελέγχει αλλά από αυτούς θα το βρει».

Αποκάλυψε, δε, ότι την Παρασκευή έχει κληθεί σε απολογία για «δεύτερη δίωξη για διατάραξη κοινωνικής ειρήνης, το ιδιώνυμο που έκαναν για τους πλειστηριασμούς, και παρενόχληση συναγωνισμού». «Αυτά είναι άγρια πράγματα τα οποία όποτε έχουν εφαρμοστεί έχουν καταστρέψει τη χώρα» συμπλήρωσε.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα των τραπεζών λέγοντας ότι «νοσούν βαρύτατα, είναι μια μαύρη τρύπα» κάνοντας λόγο για κακοδιαχείριση από τους τραπεζίτες που «μόνο εκπλειστηριάζουν σπίτια και λαϊκές κατοικίες»

«Όταν οι τράπεζες αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα είναι δυνατόν να βλέπουμε τραπεζίτες να διπλασιάζουν τους παχυλούς μισθούς τους και να αυξάνουν κατά 10% τους μισθούς των τραπεζικών στελεχών; Μπορούν να λειτουργήσουν οι τράπεζες όταν τα μισά τους δάνεια είναι “κόκκινα”;» αναρωτήθηκε ο κ. Λαφαζάνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις