Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει πόσα χρήματα έπαιρνε στο «Πρωινό mou»
LIFESTYLE

Ο Άκης Πετρετζίκης αποκαλύπτει πόσα χρήματα έπαιρνε στο «Πρωινό mou»

Ο Άκης Πετρετζίκης αναδείχθηκε ο πρώτος Έλληνας Master Chef και από εκείνη την ημέρα Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη χθες, μίλησε για τα χρήματα που έπαιρνε τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, όταν εμφανιζόταν στην πρωινή εκπομπή των Σκορδά-Λιάγκα. Ήταν μια περίοδος που δεν έκανε μόνο αυτή τη δουλειά αλλά παράλληλα, και πολλές άλλες: Εργαζόταν σε μαγαζιά, […]

Ο Άκης Πετρετζίκης αναδείχθηκε ο πρώτος Έλληνας Master Chef και από εκείνη την ημέρα

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη χθες, μίλησε για τα χρήματα που έπαιρνε τα πρώτα χρόνια στην τηλεόραση, όταν εμφανιζόταν στην πρωινή εκπομπή των Σκορδά-Λιάγκα.

Ήταν μια περίοδος που δεν έκανε μόνο αυτή τη δουλειά αλλά παράλληλα, και πολλές άλλες: Εργαζόταν σε μαγαζιά, έστηνε το δικό του χώρο αλλά και το δικό του site.

Η δημόσια ομολογία των χρημάτων που έπαιρνε άφησε και την Ελένη Μενεγάκη με ανοιχτό στόμα: «Όταν ήμουν στο Πρωινό έπαιρνα 800 ευρώ τον μήνα και οι συνεργάτες που είχα για τα site και όλα τα υπόλοιπα μού στοίχιζαν 3.000. Έπρεπε να βρω λεφτά. Ξυπνούσα στις 05:30, πήγαινα στο Πρωινό, μετά έφευγα κατευθείαν για τη δουλειά και το βράδυ γυρνούσα σπίτι. Ουσιαστικά, τους συνεργάτες μου δεν τους έβλεπα, γιατί στην αρχή δούλευαν από το σπίτι, δεν είχα μαγαζί. Συνεννοούμασταν με μηνύματα, μου άφηναν χαρτάκια…».

Σίγουρα κανένας τηλεθεατής δεν θα περίμενε ότι ένας τόσο προβεβλημένος επαγγελματίας θα αμειβόταν με αυτό το ποσό.

Δείτε ακόμη: 

Στο 9gag ο Πετρετζίκης – Μπουζούκι, νοστιμιές και… opa, σε ένα βίντεο που «σπάει» το ίντερνετ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις