Κύπρος: Στο Κακουργιοδικείο ο απαγωγέας των 11χρονων

ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος: Στο Κακουργιοδικείο ο απαγωγέας των 11χρονων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Σε δίκη στο Κακουργιοδικείο παραπέμφθηκε ο 35χρονος απαγωγέας των δύο εντεκάχρονων μαθητών στη Λάρνακα, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, όπου έγινε σήμερα η καταχώρηση της υπόθεσης. Η ακρόαση της υπόθεσης προγραμματίστηκε για τις 5 Νοεμβρίου. Ο 35χρονος απαγωγέας σε κατάθεσή του στην αστυνομία έχει παραδεχθεί τη διάπραξη του εγκλήματος, προβάλλοντας ορισμένες δικαιολογίες, οι οποίες θα […]

04.10.2018 | 12:13

Σε δίκη στο Κακουργιοδικείο παραπέμφθηκε ο 35χρονος απαγωγέας των δύο εντεκάχρονων μαθητών στη Λάρνακα, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, όπου έγινε σήμερα η καταχώρηση της υπόθεσης. Η ακρόαση της υπόθεσης προγραμματίστηκε για τις 5 Νοεμβρίου.

Ο 35χρονος απαγωγέας σε κατάθεσή του στην αστυνομία έχει παραδεχθεί τη διάπραξη του εγκλήματος, προβάλλοντας ορισμένες δικαιολογίες, οι οποίες θα παρουσιαστούν στη δίκη.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί και 41χρονος φίλος του που υπηρετεί ως νοσοκόμος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Ο νοσοκόμος προμήθευε ηρεμίστηκα χάπια τον απαγωγέα χωρίς ιατρική συνταγή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο απαγωγέας είχε βάλει ηρεμιστικά σε λεμονάδα που έδωσε στους δύο εντεκάχρονους, τους οποίους κρατούσε ναρκωμένους στο διαμέρισμα του, λίγα μόνο μέτρα μακριά από το σχολείο που έγινε η απαγωγή των 11χρονων.

Exit mobile version