Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Για υπεξαίρεση φαρμάκων συνελήφθη γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου
ΕΛΛΑΔΑ

Για υπεξαίρεση φαρμάκων συνελήφθη γιατρός του νοσοκομείου Μεσολογγίου

60χρονος γιατρός συνελήφθη χθες με το αυτοκίνητό του φορτωμένο με ναρκωτικά φάρμακα τα οποία είχε αφαιρέσει κρυφά από το νοσοκομείο Μεσολογγίου, μαζί με μια σφραγίδα του ιδρύματος. Κατά την διάρκεια τυπικής έρευνας στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο πορτ μπαγκάζ 59 αμπούλες του ναρκωτικού φαρμάκου Hipnosedon, 163 φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια Xanax, Hipnosedon, […]

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσοκομείο μεσολογγίου

60χρονος γιατρός συνελήφθη χθες με το αυτοκίνητό του φορτωμένο με ναρκωτικά φάρμακα τα οποία είχε αφαιρέσει κρυφά από το νοσοκομείο Μεσολογγίου, μαζί με μια σφραγίδα του ιδρύματος.

Κατά την διάρκεια τυπικής έρευνας στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο πορτ μπαγκάζ 59 αμπούλες του ναρκωτικού φαρμάκου Hipnosedon, 163 φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια Xanax, Hipnosedon, Lonarid και άλλων ειδών, έναν ηλεκτρονικό καρδιογράφο, συνταγολόγια μονής και διπλής διαγράμμισης, νοσοκομειακό υλικό, αλλά και την στρογγυλή σφραγίδα του νοσοκομείου!

Ο 60χρονος δεν κατάφερε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκε στα χέρια του το νοσοκομειακό υλικό και στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας έχει μπει το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε κύκλωμα παράνομης συνταγογράφησης ναρκωτικών. Ο γιατρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για υπεξαίρεση στην υπηρεσία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Με εντολή του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου Παναγιώτη Παπαδόπουλου, διενεργείται ΕΔΕ για την υπεξαίρεση των φαρμάκων και της σφραγίδας και, αν βάσει της δικογραφίας προκύψουν στοιχεία που να εμπλέκουν το νοσοκομείο, θα ακολουθήσει η διαδικασία που προβλέπεται από το νόμο και τον κώδικα περί δημοσίων υπαλλήλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις