Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απίστευτο: Συγγενής ασθενούς γρονθοκόπησε νοσηλεύτριες στις Σέρρες
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Συγγενής ασθενούς γρονθοκόπησε νοσηλεύτριες στις Σέρρες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης της Νιγρίτας Σερρών. Άνδρας, του οποίου η μητέρα νοσηλεύεται εδώ και μερικές μέρες, νευρίασε και… γρονθοκόπησε δύο νοσηλεύτριες! Στη συνέχεια, μάλιστα, «τα έβαλε» και με τους αστυνομικούς που τελικά τον συνέλαβαν. Ο γιος της ηλικιωμένης απαιτούσε να διανυκτερεύσει μαζί με τη μητέρα του, κάτι […]

Αποτέλεσμα εικόνας για νοσηλεύτριες

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης της Νιγρίτας Σερρών. Άνδρας, του οποίου η μητέρα νοσηλεύεται εδώ και μερικές μέρες, νευρίασε και… γρονθοκόπησε δύο νοσηλεύτριες!

Στη συνέχεια, μάλιστα, «τα έβαλε» και με τους αστυνομικούς που τελικά τον συνέλαβαν.

Ο γιος της ηλικιωμένης απαιτούσε να διανυκτερεύσει μαζί με τη μητέρα του, κάτι που απαγορεύεται και οι νοσηλεύτριες του τόνισαν ότι εκείνες εξυπηρετούν τις ανάγκες των ασθενών.

Μόλις άκουσε την αρνητική απάντηση, έγινε έξω φρενών και δεν δίστασε να επιτεθεί στις δυο γυναίκες χτυπώντας με γροθιά τη μια και σπάζοντας τα γυαλιά που φορούσε, ενώ έσπρωξε πάνω σε μια τζαμαρία την άλλη!

Στο ΚΕΦΙΑΠ κλήθηκε η Αστυνομία, αλλά όταν οι άνδρες της προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το μαινόμενο άνδρα, εκείνος δεν δίστασε να τους επιτεθεί και να τους χτυπήσει και αυτούς.

Τελικά, δεσμεύτηκε με χειροπέδες και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικών βλαβών, αντίσταση, απείθεια και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις