Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βαρουφάκης σε Καψή: Η λεπτομέρεια που ξεχάσατε να γράψετε για τον… Μόγλη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρουφάκης σε Καψή: Η λεπτομέρεια που ξεχάσατε να γράψετε για τον… Μόγλη

Την δική του εκδοχή για το περιστατικό που διηγήθηκε ο Παντελής Καψής στο facebook και τον σκύλο του Γιάνη Βαρουφάκη παρέθεσε ο ίδιος ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Γιάννης Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι ζήτησε «απολύτως συγγνώμη» από τον Παντελή Καψή, όταν ο σκύλος του τον ακούμπησε από πίσω την ώρα που ο δημοσιογράφος έτρεχε με αποτέλεσμα να […]

Την δική του εκδοχή για το περιστατικό που διηγήθηκε ο Παντελής Καψής στο facebook και τον σκύλο του Γιάνη Βαρουφάκη παρέθεσε ο ίδιος ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Γιάννης Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι ζήτησε «απολύτως συγγνώμη» από τον Παντελή Καψή, όταν ο σκύλος του τον ακούμπησε από πίσω την ώρα που ο δημοσιογράφος έτρεχε με αποτέλεσμα να τον τρομάξει.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Βαρουφάκης έγραψε:

«Αγαπητέ κ. Καψή, Δεδομένου ότι έχετε τελέσει δημοσιογράφος ίσως θα εκτιμήσετε την προσθήκη στο σχόλιό σας μιας σημαντικής “λεπτομέρειας” που παραλείψατε: Όταν οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν, μετά το “περιστατικό” που ο Μόγλης (αυτό είναι το όνομα του κουταβιού μας) σας ακούμπησε από πίσω την ώρα που τρέχατε (φοβίζοντάς σας – κάτι που δεν αμφισβητώ), σας είπα αυτολεξί: “Σας ζητώ απολύτως συγγνώμη”. Και τότε, όταν παρά το γεγονός ότι είχατε κι εσείς διαπιστώσει πως ο Μόγλης είναι αξιαγάπητος, επιμείνατε ότι έπρεπε να είναι δεμένος. Κάτι που χαρακτήρισα εντελώς παράλογο προσθέτoντας ότι “τον λόφο τον μοιραζόμαστε”. Καλή σας μέρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις