Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αμυράς: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από το Ποτάμι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμυράς: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από το Ποτάμι

  «Το Ποτάμι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή σε οποίο άλλο σχήμα, συνδεόμενη αυτή η ψήφος με τη συμφωνία των Πρεσπών», ξεκαθάρισε από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Αμυράς, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις Δανέλλη, ο οποίος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Ο […]

 

Αποτέλεσμα εικόνας για αμυράς γιώργος

«Το Ποτάμι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή σε οποίο άλλο σχήμα, συνδεόμενη αυτή η ψήφος με τη συμφωνία των Πρεσπών», ξεκαθάρισε από το βήμα της Βουλής ο Γιώργος Αμυράς, παίρνοντας σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις Δανέλλη, ο οποίος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Ο βουλευτής του Ποταμιού συνέχισε λέγοντας ότι «Δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνει τέτοια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα οποιοσδήποτε βουλευτής του Ποταμιού, όταν πριν από λίγους μήνες είχαμε ψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης. Και όσοι μας ακούνε να ξέρουν ότι το Ποτάμι δεν θα δώσει ούτε μία ψήφο εμπιστοσύνης συνδεόμενη με το θέμα των Πρεσπών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις