Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ρομαντζάδα στο μουσκεμένο γρασίδι; Τέλειο, αλλά πώς θα βγει ο λεκές;
PLUS

Ρομαντζάδα στο μουσκεμένο γρασίδι; Τέλειο, αλλά πώς θα βγει ο λεκές;

Η ρομαντζάδα στο γρασίδι είναι υπέροχη και γίνεται ακόμα καλύτερη όταν τα κουνούπια έχουν πάει στο καλό… Οι βροχούλες όμως ήρθαν και μπορεί να ξεχαστείς και να κάτσεις στο μουσκεμένο γρασίδι κάνοντας χάλια το ρούχο σου… Μην το αφήσεις να σου χαλάσει τη διάθεση! Αρχικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κοινό, υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Να βάλεις […]

Η ρομαντζάδα στο γρασίδι είναι υπέροχη και γίνεται ακόμα καλύτερη όταν τα κουνούπια έχουν πάει στο καλό… Οι βροχούλες όμως ήρθαν και μπορεί να ξεχαστείς και να κάτσεις στο μουσκεμένο γρασίδι κάνοντας χάλια το ρούχο σου…

Μην το αφήσεις να σου χαλάσει τη διάθεση!

Αρχικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα κοινό, υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Να βάλεις μερικές σταγόνες πάνω σε ένα καθαρό σφουγγάρι και να τρίψεις με ζεστό νερό το σημείο του λεκέ. Αν το ρούχο σου δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο βάλε και λίγη χλωρίνη πάνω στο ίδιο σφουγγάρι.

Ένας άλλος τρόπος είναι να βρέξεις αρχικά το ρούχο σου με ζεστό νερό και στη συνέχεια να το βάλεις για δύο ώρες σε μία λεκάνη με χλιαρό νερό και ξύδι.

Στη συνέχεια το πλένεις κανονικά στο πλυντήριο. Αν δεν καθαρίσει με κανέναν από τους δύο τρόπους τότε το καθαριστήριο φαντάζει μονόδρομος αλλά έστω και αυτό θα σου προσφέρει τη λύση που χρειάζεσαι για να ξαναβγείς ξέγνοιαστη στους αγρούς χωρίς το άγχος του αντιαισθητικού λεκέ.

Αποτέλεσμα εικόνας για couple autumn rain

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις