Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στο Άργος: Το ενδεχόμενο εγκλεισμού του 29χρονου εξέταζε ο πατέρας
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Άργος: Το ενδεχόμενο εγκλεισμού του 29χρονου εξέταζε ο πατέρας

Άγνωστα στοιχεία της υπόθεσης  του 29χρονου που σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του στο Άργος, προσπάθησε να κάψει το σπίτι του με οινόπνευμα και ακολούθως αυτοκτόνησε, αποκαλύπτει «το Βήμα». Λίγο πριν βάλει τέλος στην ζωή του, ο 29χρονος φώναζε μέσα στο σπίτι ότι «σήμερα θα σκοτωθούν κι άλλοι». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας του […]

Άγνωστα στοιχεία της υπόθεσης  του 29χρονου που σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του στο Άργος, προσπάθησε να κάψει το σπίτι του με οινόπνευμα και ακολούθως αυτοκτόνησε, αποκαλύπτει «το Βήμα».

Λίγο πριν βάλει τέλος στην ζωή του, ο 29χρονος φώναζε μέσα στο σπίτι ότι «σήμερα θα σκοτωθούν κι άλλοι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας του 29χρονου είχε εξετάσει το ενδεχόμενο εγκλεισμού του γιου του σε ψυχιατρείο, τις τελευταίες ημέρες πριν την οικογενειακή τραγωδία. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος στην μαρτυρία του,  ο 29χρονος σπούδασε ιατρική και συνέχισε τις σπουδές του στην Βουδαπέστη. Εργάσθηκε ως ιατρός σε νησί της επονομαζόμενης άγονης γραμμής στο Αιγαίο και ακολούθως στο  νοσοκομείο της Αεροπορίας, στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Όμως τον τελευταίο καιρό φαινόταν  να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Είχε σταματήσει την δουλειά του και έμοιαζε να «έχει κλειστεί στον εαυτό  του». Μάλιστα, έβγαινε λίγες φορές από το σπίτι  που διέμενε στην Κυψέλη.

Αυτή η συμπεριφορά του φαίνεται να είχε προβληματίσει τον πατέρα του, που  φέρεται να του είχε ζητήσει να εξετασθεί από ιατρούς κάτι που ο 29χρονος είχε αρνηθεί. Στη συνέχεια είχε μελετήσει να λάβει εισαγγελική άδεια για την εξέτασή του από ιατρούς, χωρίς όμως να προχωρήσει αυτή η διαδικασία.

Σύμφωνα με το Βήμα, ο 29χρονος την προηγουμένη της τραγωδίας είχε φτάσει στο οικογενειακό σπίτι του στο Αργός κρατώντας την θήκη της κιθάρας όπου φαίνεται να είχε κρύψει το όπλο του. Έπαιξε πιάνο με τον πατέρα του και τη μητριά του. Την επόμενη ημέρα το πρωί πυροβόλησε  απροειδοποίητα στην πλάτη και στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, την αδελφή του που καθόταν αμέριμνη.

Στη συνέχεια φέρεται να προσπάθησε να επιτεθεί στην μητριά του που άκουσε τους πυροβολισμούς και έσπευσε να δει τι είχε συμβεί. Η γυναίκα φώναξε «τι κάνεις, θα μας σκοτώσεις;» κι εκείνος απάντησε ότι «απόψε θα σκοτωθούν κι άλλοι».  Η γυναίκα έντρομη βγήκε στο μπαλκόνι και ζήτησε βοήθεια.

Ακολούθως ο 29χρονος έριξε φωτιστικό οινόπνευμα σε έπιπλα και σε άλλα σημεία του σπιτιού, έβαλε φωτιά και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.

Από την πλευρά τους οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν πιθανόν ο 29χρονος να είχε προσχεδιάσει την δολοφονία από την ώρα που αναχώρησε από την Αθήνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις