Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εξώδικα σε όλο τον κόσμο στέλνει η Ζωή – Σειρά του Τσίπρα, ενώ έρχονται κι άλλα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξώδικα σε όλο τον κόσμο στέλνει η Ζωή – Σειρά του Τσίπρα, ενώ έρχονται κι άλλα

Μετά τον Προκόπη Παυλόπουλο, εξώδικο από τη Ζωή έλαβε και ο Αλέξης Τσίπρας Χθες επιδόθηκε στον πρωθυπουργό το δεύτερο κατά σειρά εξώδικο για τη μη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, τον Διαμαντή Καραναστάση, Υπεύθυνο Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Πλεύσης Ελευθερίας, τον Καθηγητή Στράτο Γεωργούλα και την «Δικαιοσύνη για […]

ΖΩΗ.jpg

Μετά τον Προκόπη Παυλόπουλο, εξώδικο από τη Ζωή έλαβε και ο Αλέξης Τσίπρας

Χθες επιδόθηκε στον πρωθυπουργό το δεύτερο κατά σειρά εξώδικο για τη μη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, τον Διαμαντή Καραναστάση, Υπεύθυνο Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Πλεύσης Ελευθερίας, τον Καθηγητή Στράτο Γεωργούλα και την «Δικαιοσύνη για Όλους».

Η Πλεύση Ελευθερίας, με την πρωτοβουλία «Δικαιοσύνη για Όλους», συνεχίζει τις ενέργειες για την διεκδίκηση των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, για τις θηριωδίες του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και του Ά Παγκοσμίου Πολέμου, ύψους τουλάχιστον 341 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Σε συνέχεια του εξωδίκου προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο πληρεξούσιο δικηγόρο μας, καλούμε τον Πρωθυπουργό να προβεί σε δημόσια διακοίνωση διεκδίκησης του συνόλου των ελληνικών αξιώσεων έναντι της Γερμανίας για τα διεθνή εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον της χώρας μας στον Β’ και στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι τις 12 Οκτωβρίου 2018.

Θα ακολουθήσουν εξώδικα προς τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Υπουργό Οικονομικών, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

Οι υπαίτιες πράξεις και παραλείψεις που υποσκάπτουν τα δικαιώματα των ελλήνων και το μέλλον της χώρας έχουν συνέπειες. Και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις