Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πήγε να κόψει παράνομα πεύκα αλλά “έκοψε” το ρεύμα σε ολόκληρη περιοχή
ΕΛΛΑΔΑ

Πήγε να κόψει παράνομα πεύκα αλλά “έκοψε” το ρεύμα σε ολόκληρη περιοχή

Λαθροϋλοτόμος βύθισε ολόκληρο το κοινοτικό διαμέρισμα του Βασιλικού Ηγουμενίτσας στο σκοτάδι, αφού τα πεύκα που έκοβε παράνομα για τον χειμώνα έπεσαν πάνω σε… καλώδια της ΔΕΗ. Ο δράστης είναι ένας 61χρονος Έλληνας, ο οποίος έγινε «καπνός» όταν είδε τα κλαδιά των πεύκων να πέφτουν πάνω σε δύο κολώνες ηλεκτροδότησης και να τις γκρεμίζουν. Όμως, κάποιοι […]

Αποτέλεσμα εικόνας για λαθρουλοτομια

Λαθροϋλοτόμος βύθισε ολόκληρο το κοινοτικό διαμέρισμα του Βασιλικού Ηγουμενίτσας στο σκοτάδι, αφού τα πεύκα που έκοβε παράνομα για τον χειμώνα έπεσαν πάνω σε… καλώδια της ΔΕΗ.

Ο δράστης είναι ένας 61χρονος Έλληνας, ο οποίος έγινε «καπνός» όταν είδε τα κλαδιά των πεύκων να πέφτουν πάνω σε δύο κολώνες ηλεκτροδότησης και να τις γκρεμίζουν. Όμως, κάποιοι τον είδαν να απομακρύνεται και ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Ηγουμενίτσας, οι οποίοι τον αναζήτησαν, τον βρήκαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ κατέσχεσαν και τα παράνομα υλοτομημένα πεύκα.

Σε βάρος του 61χρονου σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς δικογραφία για παράνομη υλοτομία, πρόκληση διακεκριμένων φθορών σε δημόσια περιουσία και διατάραξη κοινής ειρήνης, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Τα συνεργεία του δήμου Ηγουμενίτσας έσπευσαν να ξαναστήσουν τις κολώνες για να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις