Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Για έναν… σκύλο η δολοφονία στο hot spot της Μαλακάσας
ΕΛΛΑΔΑ

Για έναν… σκύλο η δολοφονία στο hot spot της Μαλακάσας

Ένας σκύλος φαίνεται ότι στάθηκε αφορμή για τα άγρια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σάββατο στο hotspot της Μαλακάσας, που κατέληξαν με τη δολοφονία ενός πρόσφυγα από τη Συρία. Όπως προκύπτει από τις έρευνες, ο 31χρονος Σύρος, πέταξε ένα σκυλί σε σκηνή Αφγανού πυροδοτώντας τα επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν αρχικά δύο ανήλικοι, […]

Αποτέλεσμα εικόνας για hot spot μαλακασα

Ένας σκύλος φαίνεται ότι στάθηκε αφορμή για τα άγρια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σάββατο στο hotspot της Μαλακάσας, που κατέληξαν με τη δολοφονία ενός πρόσφυγα από τη Συρία.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, ο 31χρονος Σύρος, πέταξε ένα σκυλί σε σκηνή Αφγανού πυροδοτώντας τα επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν αρχικά δύο ανήλικοι, σύμφωνα με την Καθημερινή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες για την υπόθεση προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ συνολικά 110 άτομα. Τα 40 από το Αφγανιστάν εντοπίστηκαν σε συρμό του Προαστιακού ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν προς τους Αγίους Θεοδώρους και τα 70 από τη Συρία που εντοπίστηκαν στο σταθμό Λαρίσης.

Στις έρευνες, μάλιστα, συμμετείχε και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι στη συμπλοκή μετείχαν ύποπτοι για ισλαμική τρομοκρατία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, τέλος, ότι κεντρικό ρόλο στα τραγικά γεγονότα του Σαββάτου φέρεται να έπαιξε ομάδα περίπου 10 Αφγανών που και στο παρελθόν είχαν προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του hotspot της Μαλακάσας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις