Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Παίζει “μπαλίτσα” καλά ο Μπεραχίνο – Πατέρας με 3 διαφορετικές γυναίκες σε διάστημα 1,5 μήνα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παίζει “μπαλίτσα” καλά ο Μπεραχίνο – Πατέρας με 3 διαφορετικές γυναίκες σε διάστημα 1,5 μήνα!

Ο Σαϊντο Μπεραχίνο ξέρει να παίζει μπάλα, αυτό για τους ποδοσφαιρόφιλους είναι γνωστό. Όπως φαίνεται όμως, παίζει… μπάλα με το ίδιο ταλέντο κι εκτός γηπέδου. Η πρώην σύντροφος του Στεφανία Χριστοφόρου γέννησε ένα αγοράκι στις 30 Μαΐου και στο πιστοποιητικό γέννησης ως πατέρας έχει υπογράψει ο επιθετικός της Στόουκ, αναγνωρίζοντας τον γιο του. Λίγες εβδομάδες αργότερα, […]

Ο Σαϊντο Μπεραχίνο ξέρει να παίζει μπάλα, αυτό για τους ποδοσφαιρόφιλους είναι γνωστό. Όπως φαίνεται όμως, παίζει… μπάλα με το ίδιο ταλέντο κι εκτός γηπέδου.

Η πρώην σύντροφος του Στεφανία Χριστοφόρου γέννησε ένα αγοράκι στις 30 Μαΐου και στο πιστοποιητικό γέννησης ως πατέρας έχει υπογράψει ο επιθετικός της Στόουκ, αναγνωρίζοντας τον γιο του.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, στις 17 Ιουλίου η νυν σύντροφός του, Τσέλσι, γέννησε ένα κοριτσάκι, του οποίου πατέρας είναι και πάλι ο Μπεραχίνο, όπως αποδεικνύεται στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο ληξιαρχείο.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ακόμη μία γυναίκα, αγνώστων στοιχείων, ισχυρίζεται ότι πατέρας του παιδιού της, που γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου, είναι ο Μπεραχίνο! Η νεαρή γυναίκα, μάλιστα, βρίσκεται σε επικοινωνία με τους δικηγόρους του Άγγλου επιθετικού, προκειμένου να βρεθεί άκρη, όπως αποκαλύπτει η Sun.

Μπεραχίνο και Στεφανία Η απόδειξη του... μπαμπά Μπεραχίνο και το παιδί της Στεφανίας Το παιδί του Μπεραχίνο και της Τσέλσι Η... απόδειξη για το παιδί του ζεύγους Τσέλσι-Μπεραχίνο
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις