Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μπαρτζώκας: Να βλέπεις έναν άνθρωπο να πετάει στο παρκέ και ένα κουτί με την στάχτη του…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτζώκας: Να βλέπεις έναν άνθρωπο να πετάει στο παρκέ και ένα κουτί με την στάχτη του…

Ο Έλληνας προπονητής παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην ιστοσελίδα Novasports.gr και μιλάει για τον άνθρωπο Τάιλερ και τον παίκτη Χάνεϊκατ. Ο κόουτς Μπαρτζώκας ξεκαθαρίζει πως κανένα μέλος της Χίμκι δεν είχε καταλάβει το παραμικρό για όσα βίωνε ο παίκτης και δηλώνει σοκαρισμένος για την απώλεια ενός ιδιαιτέρως αγαπητού ανθρώπου. “Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για […]

Ο Έλληνας προπονητής παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην ιστοσελίδα Novasports.gr και μιλάει για τον άνθρωπο Τάιλερ και τον παίκτη Χάνεϊκατ.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας ξεκαθαρίζει πως κανένα μέλος της Χίμκι δεν είχε καταλάβει το παραμικρό για όσα βίωνε ο παίκτης και δηλώνει σοκαρισμένος για την απώλεια ενός ιδιαιτέρως αγαπητού ανθρώπου.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαρτζωκας χιμκι

“Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για την απώλεια του Τάιλερ. Τον υπολογίζαμε κανονικά, του είχαμε κάνει πρόταση και μάλιστα από αυτά που είπε η μητέρα του, φάνηκε πως η καλύτερη πρόταση που είχε ήταν από τη Ρωσία. Ο Χάνεϊκατ είχε βρεθεί τρία χρόνια στη Ρωσία, δύο στην πρώτη του θητεία και την τελευταία σεζόν. Ήταν ένα παιδί από το Λος Άντζελες, μία ηλιόλουστη κατάσταση και μία ζωή εντελώς διαφορετική από αυτή που ζεις 10 μήνες στη Μόσχα που ο καιρός ξέρετε πως είναι.

Προφανώς, αυτό ήταν κάτι που τον βασάνιζε. Όταν έγινε το γεγονός, έμεινα τρεις ημέρες χωρίς να μπορώ να μιλήσω. Δεν ήταν μόνο το μεγάλο σοκ της τραγωδίας και της απώλειας. Δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη με τίποτα. Όποιον και να ρωτήσεις στην ομάδα και να τους πεις πως μπλέχτηκε σε μία τέτοια κατάσταση, θα σου πει δεν το πιστεύω. Οι συζητήσεις που κάναμε μέσα στην ομάδα, ακόμα και από τον Άντονι Γκιλ που ήταν στο δωμάτιο μαζί του στα εκτός έδρας, ποτέ δεν κατάλαβε κανείς να έχει στενοχώρια ή κατάθλιψη.

Ήταν ένας εξωστρεφής άνθρωπος, καταπληκτικό παιδί, καμία σκοτεινή πλευρά ή επιθετική συμπεριφορά όσον αφορά συμπαίκτες και αντιπάλους. Και φυσικά πολύ ταλαντούχος… Μας έδινε 8-9 ριμπάουντ, του κάναμε μία νέα πρόταση με πολλά χρήματα. Δεν τον έχουμε μαζί μας, δεν υπάρχει στη ζωή. Είναι κάτι τραγικό… Υπάρχει μία σκιά πάνω από την ομάδα μας όλη αυτή τη χρονιά.

Αυτό που μας έχει προβληματίσει όλους, είναι τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί δεν καταλάβαμε ότι έχει θέμα; Να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε! Έχουμε αυτή τη στενοχώρια, αυτό το απωθημένο. Να βλέπεις έναν άνθρωπο να πετάει εντός παρκέ και μετά να βλέπεις ένα κουτί με την στάχτη του… Είναι κάτι που πραγματικά με συγκινεί και είναι δύσκολο για την οικογένεια του, για την ομάδα, για όλους να το ξεπεράσουν”.

Αποτέλεσμα εικόνας για HONEYCUTT
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις