Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα κατάθεση για τον Ζακ Κωστόπουλο – Ανατρέπει τα δεδομένα
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα κατάθεση για τον Ζακ Κωστόπουλο – Ανατρέπει τα δεδομένα

Υπάλληλος γειτονικού φούρνου, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον άγριο ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου, έρχεται με την κατάθεσή του να αναιρέσει όσα υποστήριξαν στις απολογίες τους τόσο ο 73χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος όσο και ο 55χρονος συγκατηγορούμενός του. Ο μάρτυρας που στεκόταν πολύ κοντά στο σημείο του περιστατικού περιγράφει στη Real News της Κυριακής τα όσα […]

Υπάλληλος γειτονικού φούρνου, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στον άγριο ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου, έρχεται με την κατάθεσή του να αναιρέσει όσα υποστήριξαν στις απολογίες τους τόσο ο 73χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος όσο και ο 55χρονος συγκατηγορούμενός του.

Ο μάρτυρας που στεκόταν πολύ κοντά στο σημείο του περιστατικού περιγράφει στη Real News της Κυριακής τα όσα προηγήθηκαν πριν το 33χρονο θύμα μπει στο κοσμηματοπωλείο, αλλά και όσα ακολούθησαν αφού βγήκε.

Σύμφωνα με την κατάθεσή που έδωσε στις 21 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες μετά το συμβάν στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος στην Ομόνοια, το μόνο «φονικό όπλο» που είδε να κρατά ο Ζακ ήταν ένα κομμάτι γυαλί.

Κι αυτό, βάσει της κατάθεσής του, το έπιασε στο χέρι του όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που έσπευσαν στο σημείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις