Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βούκοβιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, δεν φταίει ο Γιαννιώτης”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βούκοβιτς: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, δεν φταίει ο Γιαννιώτης”

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς έκρινε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο αμυντικός των Πειραιωτών σκόραρε σε… λάθος τέρμα κι ανέλαβε την ευθύνη. Μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ο Γιάγκος Βούκοβιτς ανέλαβε την ευθύνη για το αυτογκόλ που πέτυχε, τονίζοντας ότι ο Γιαννιώτης […]

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς έκρινε το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο αμυντικός των Πειραιωτών σκόραρε σε… λάθος τέρμα κι ανέλαβε την ευθύνη.

Μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, ο Γιάγκος Βούκοβιτς ανέλαβε την ευθύνη για το αυτογκόλ που πέτυχε, τονίζοντας ότι ο Γιαννιώτης δεν φταίει καθόλου.

«Όλη η Ευρώπη είδε σήμερα τι έγινε. Είχαμε 23 τελικές, οι επτά στο στόχο αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κανένα γκολ. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το γκολ που δεχτήκαμε. Κάποιοι θα πουν πως έφταιγε ο Ανδρέας αλλά δεν συνέβη αυτό. Είναι καθαρά δικό μου το λάθος.

Εγώ μπορεί να μην φαίνομαι όταν αποτελέσματα είναι θετικά αλλά σήμερα φάνηκε ότι το λάθος ήταν δικός μου. Από εκεί και πέρα όλος ο κόσμος είδε τι έγινε σήμερα, ο κόσμος, πιστεύει σε εμάς. Η σεζόν είναι τεράστια, φυσικά και θα προσπαθούμε και θα δείξουμε πως είμαστε δυνατοί», τόνισε ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

Για την αντίδραση του κόσμου μετά το ματς: «Ήταν απίστευτο. Έμειναν γιατί είδαν την αντίδραση μας. Πως παίξαμε, τις ευκαιρίες που κάναμε, απλά δεν είχαμε την τύχη σήμερα».

Γιατί αντέδρασες έτσι στο αυτογκόλ: «Εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι το καλύτερο ήταν να διώξω την μπάλα γιατί δεν ήμουν μόνος και η μπάλα ήταν στην γραμμή. Προσπάθησα να τη διώξω με τη μια, ήταν απίστευτο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις