Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Η κοπέλα μου ζει;” – Οι πρώτες εικόνες του νεαρού που εντοπίστηκε σώος (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Η κοπέλα μου ζει;” – Οι πρώτες εικόνες του νεαρού που εντοπίστηκε σώος (pics-vid)

Ώρες αγωνίας πέρασε ο 27χρονος που αγνοείτο, για περισσότερο από 24 ώρες Ο νεαρός παρέμεινε στην άκρη του ποταμού, μέχρι να εκτονωθούν τα φαινόμενα και να πέσουν τα νερά. Σήμερα το πρωί μετά τις 10, εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, καλά στην υγεία του, περιμένοντας τα σωστικά συνεργεία. Όταν ο κάτοικος της περιοχής είδε τον […]

Ώρες αγωνίας πέρασε ο 27χρονος που αγνοείτο, για περισσότερο από 24 ώρες

Ο νεαρός παρέμεινε στην άκρη του ποταμού, μέχρι να εκτονωθούν τα φαινόμενα και να πέσουν τα νερά.

Σήμερα το πρωί μετά τις 10, εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, καλά στην υγεία του, περιμένοντας τα σωστικά συνεργεία.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά στο κέντρο υγείας για τις πρώτες βοήθειες

Όταν ο κάτοικος της περιοχής είδε τον νεαρό, ειδοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική που απεγκλώβισε τον 27χρονο και στη συνέχεια τον μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες, προληπτικά, στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το πρώτο πράγμα που ρώτησε τους πυροσβέστες ο 27χρονος ήταν εάν ζει η κοπέλα του. Μόλις έμαθε πως η κοπέλα είναι σώα, ανακουφίστηκε εντελώς.

Εντοπίστηκε σώος ο νεαρός άνδρας

«Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση με πολύ καλό τέλος. Ο νεαρός είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του», είπε, ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΥ Στερεάς Ελλάδας, κ. Σπαής, ο οποίος τόνισε ότι «για δεύτερο 24ωρο όλοι οι άνθρωποι των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Στερεάς έχουν υπερβάλλει εαυτό, με πολλούς κινδύνους για να σώσουν συνανθρώπους μας και να προστατεύσουν περιουσίες».

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας προληπτικά

Μετά τον εντοπισμό του 27χρονου, οι έρευνες επικεντρώνονται πλέον στον εντοπισμό ζευγαριού ηλικιωμένων που επίσης αγνοούνται.

Ανακούφιση από την οικογένεια
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις