Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αγωνία για τα 3 άτομα που αγνοούνται – “Μάχες” από ΕΜΑΚ και δύτες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνία για τα 3 άτομα που αγνοούνται – “Μάχες” από ΕΜΑΚ και δύτες

Ισχυρές δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ αλλά και 3 δύτες προσπαθούν να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία πιθανά να βρίσκονται οι τρεις αγνοούμενοι που αναζητούνται στην Εύβοια. Σύμφωνα με το tvstar.gr παραμένει αποκλεισμένο το Μαντούδι. Αυτή την ώρα πάνω από 30 μηχανήματα κάνουν παρεμβάσεις για να ανοίξει ο δρόμος. Παραμένουν οι τρεις αγνοούμενοι, ένας 67χρονος με […]

Ισχυρές δυνάμεις της 7ης ΕΜΑΚ αλλά και 3 δύτες προσπαθούν να εντοπίσουν τα σημεία στα οποία πιθανά να βρίσκονται οι τρεις αγνοούμενοι που αναζητούνται στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το tvstar.gr παραμένει αποκλεισμένο το Μαντούδι. Αυτή την ώρα πάνω από 30 μηχανήματα κάνουν παρεμβάσεις για να ανοίξει ο δρόμος.

Παραμένουν οι τρεις αγνοούμενοι, ένας 67χρονος με τη σύζυγό του, μία 58χρονη και ένας νεαρός 27ετών.

Στο σημείο βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Στερεάς, Κώστας Μπακογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Κωστόπουλος, ο Αστυνομικός Δ/ντής Εύβοιας, Γιώργος Νικολιδάκης, ο αντιδήμαρχος, Γιάννης Χαλιούλας.

Στο Μαντούδι παραμένουν εγκλωβισμένοι ο δήμαρχος, Χρήστος Καλυβιώτης με τον δ/κτη της ΠΥ Χαλκίδας, Βαγγέλη Παλιό και τους κατοίκους. Στο σημείο επιχειρούν η 7η και η 1η ΕΜΑΚ. Η στάθμη του νερού μέσα στην πόλη έχει φτάσει τα 3 μέτρα.

Οι κάτοικοι έχουν ανέβει στα ανώγεια των σπιτιών τους. Μεγάλες καταστροφές έχουν γίνει σε σπίτια, επιχειρήσεις, δρόμους, σε αγροτικές καλλιέργειες, σε ποιμνιοστάσια και μελίσσια κατά μήκος όλου του δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ.Άννας. Τέτοια καταστροφή έχουν να ζήσουν από το 1987, λένε οι κάτοικοι που τρέχουν να σώσουν ό,τι μπορούν.

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως επίσης οι δημόσιοι και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις