Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Υπάρχουν τρεις αγνοούμενοι, ελπίζω να βρεθούν ζωντανοί»
ΕΛΛΑΔΑ

«Υπάρχουν τρεις αγνοούμενοι, ελπίζω να βρεθούν ζωντανοί»

«Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες δίνουν μάχη προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή την – βιβλική είναι η αλήθεια – καταστροφή που πλήττει την βόρεια Εύβοια αυτή τη τη στιγμή», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής του νομού Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου. Υπάρχουν «τρεις αγνοούμενοι συμπολίτες μας, οι οποίοι ελπίζω να βρεθούν ζωντανοί». […]

«Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες δίνουν μάχη προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή την – βιβλική είναι η αλήθεια – καταστροφή που πλήττει την βόρεια Εύβοια αυτή τη τη στιγμή», δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής του νομού Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου.

Υπάρχουν «τρεις αγνοούμενοι συμπολίτες μας, οι οποίοι ελπίζω να βρεθούν ζωντανοί».

Και πρόσθεσε ότι «θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας έτσι ώστε να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας το ταχύτερο δυνατό. Είμαστε εδώ, δίπλα τους. Είναι πρωτοφανές αυτό το οποίο βιώνει η περιοχή».

Στο “πόδι” η Πυροσβεστική

Οι 3 αγνοούμενοι, μεταξύ των οποίων ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που αγνοείται από τα μεσάνυχτα και που φέρεται να χάθηκαν στην περιοχή γύρω από το Μετόχι ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό τους, όπως επίσης και ένας 27-χρόνος που φέρεται να αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με το αυτοκίνητό του μέσα στην ένταση των καιρικών φαινομένων είναι στις προτεραιότητες της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Παράλληλα τα πλημμυρισμένα καταστήματα και σπίτια ακόμα και οι ζημιές σε ξενοδοχεία είναι πολλές ενώ μεγάλες ποσότητες λάσπης και νερά έχουν καλύψει κρίσιμες προσβάσεις της περιοχής.

Η κυκλοφορία μεταξύ Μαντουδίου και Προκοπίου έχει κοπεί, ενώ έχει πλημμυρίσει ακόμη και το τοπικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Δείτε ακόμη: 

Δήμοι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Αγνοούνται τρία άτομα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις