Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός ο άντρας που σκότωσε την μικρή αδερφή του
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο άντρας που σκότωσε την μικρή αδερφή του

Όλα άρχισαν στις 14.40 όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς και φωτιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στο Άργος. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ένα άνδρα που είχε κλειστεί σε διαμέρισμα και απειλούσε με όπλο, όμως υπήρχε διαμάχη δύο παιδιών που έκλεισε με το μεγαλύτερο να σκοτώνει το μικρότερο και στη συνέχεια να αυτοκτονεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, […]

Όλα άρχισαν στις 14.40 όταν η αστυνομία δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς και φωτιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου στο Άργος.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ένα άνδρα που είχε κλειστεί σε διαμέρισμα και απειλούσε με όπλο, όμως υπήρχε διαμάχη δύο παιδιών που έκλεισε με το μεγαλύτερο να σκοτώνει το μικρότερο και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγαλύτερο παιδί, 29 ετών, από τον πρώτο γάμο της μητέρας του, πυροβόλησε εξ επαφής την 10χρονη ετεροθαλή αδερφή του στην είσοδο του σπιτιού.

Αυτόπτης μάρτυρας των όσων έγιναν η μητέρα τους που ούρλιαζε. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, είδαν το κοριτσάκι αναίσθητο στην είσοδο, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε σε νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

Η μητέρα των δύο νεκρών παιδιών είναι αναισθησιολόγος και ο σύζυγός της γιατρός.

Ο 29χρονος δράστης αφού σκότωσε την 10χρονη αδερφή του έβαλε τέλος στην ζωή του. Αστυνομικοί εντόπισαν δίπλα στο άψυχο σώμα του ένα όπλο, με το οποίο αυτοκτόνησε.

Κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν πως αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις