Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δήμοι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Αγνοούνται τρία άτομα
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμοι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Αγνοούνται τρία άτομα

  Τρεις άνθρωποι αγνοούνται στην Εύβοια, μετά το πέρασμα του Ζορμπά, ενώ οι δήμοι Λίμνης- Μαντουδίου, όπως και ο δήμος Λοκρών στη Φθιώτιδα κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη. Αυτή τη στιγμή αγνοείται ένα ζευγάρι, 67 ο άνδρας και 58 ετών η γυναίκα, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στο […]

 

Τρεις άνθρωποι αγνοούνται στην Εύβοια, μετά το πέρασμα του Ζορμπά, ενώ οι δήμοι Λίμνης- Μαντουδίου, όπως και ο δήμος Λοκρών στη Φθιώτιδα κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.

Αυτή τη στιγμή αγνοείται ένα ζευγάρι, 67 ο άνδρας και 58 ετών η γυναίκα, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στο Μαντούδι. Επίσης, αγνοείται ένας 27χρονος, στην ίδια περιοχή.

Ο νεαρός άνδρα επέβαινε σε όχημα μαζί με την 24χρονη σύντροφό του, όταν αναγκάστηκαν να σταματήσουν την πορεία τους, καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε χείμαρρο. Η κοπέλα κατάφερε να πιαστεί σε κορμό δέντρου, όπου έμεινε για ώρες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον 27χρονο.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα πληροφορίες του Alpha έκαναν λόγο για μία ακόμη αγνοούμενη, στη Σκιάθο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις