Σοκ στην ΑΕΚ για Λόπες – Η εντολή Μελισσανίδη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σοκ στην ΑΕΚ για Λόπες – Η εντολή Μελισσανίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σοκ στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες H ΑΕΚ πέρασε από το Γεντί Κουλέ και “σάρωσε” τα πάντα στο διάβα της, για μία επιβλητική νίκη με 0-3 επί του ΟΦΗ όμως η νίκη περνά σε δεύτερη μοίρα Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ χτύπησε στο αριστερό γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 70ο λεπτό, με […]

30.09.2018 | 12:35

Σοκ στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες

H ΑΕΚ πέρασε από το Γεντί Κουλέ και “σάρωσε” τα πάντα στο διάβα της, για μία επιβλητική νίκη με 0-3 επί του ΟΦΗ όμως η νίκη περνά σε δεύτερη μοίρα

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ χτύπησε στο αριστερό γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 70ο λεπτό, με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης να κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, ο 29χρονος θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να φανεί το μέγεθος της ζημιάς και στη συνέχεια να αποφασιστεί ο τρόπος αποκατάστασής της. Όπως είναι φυσικό, το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ήταν βαρύ μετά το τέλος του ματς και γι’ αυτόν τον λόγο παίκτες και άνθρωποι της διοίκησης έσπευσαν να τον παρηγορήσουν και να εκφράσουν την στήριξή τους.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επικοινώνησε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, λίγο αφότου έγινε γνωστή η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Πορτογάλου μπακ. Ζήτησε από τον Λυμπερόπουλο να μεταφέρει στον 29χρονο ποδοσφαιριστή ότι είναι στο πλευρό του και στον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε: «Ανανεώστε του το συμβόλαιο άμεσα».

Συμβόλαιο το οποίο τελειώνει το καλοκαίρι του 2019, οπότε ο Λόπες στηρίζεται έμπρακτα από την ΑΕΚ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της καριέρας το.

ΑΕΚτζήδες βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και αποθέωσαν όλην την αποστολή, αλλά κυρίως τον άτυχο Πορτογάλο

Στιγμιότυπα του αγώνα: 

Exit mobile version