Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απίστευτη κλοπή στο Μεσολόγγι – Κυνηγοί μετάλλων “έγδυσαν” ελικόπτερο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη κλοπή στο Μεσολόγγι – Κυνηγοί μετάλλων “έγδυσαν” ελικόπτερο

Δεν έχουν τον Θεό τους  οι «κυνηγοί» μετάλλων, η δράση των οποίων αυξάνεται με όλο και πιο γρήγορο ρυθμό Η «συμμορία» που δρα στην Αιτωλοακαρνανία, λεηλάτησε ακόμα κι ένα ελικόπτερο «γδύνοντάς» το μέσα σε χώρο αεροδρομίου στο Μεσολόγγι. Οι δράστες είχαν αντιληφθεί ότι πάνω σε μια πλατφόρμα βρίσκονταν τοποθετημένα τμήματα ενός ελικοπτέρου που δεν ήταν […]

Δεν έχουν τον Θεό τους  οι «κυνηγοί» μετάλλων, η δράση των οποίων αυξάνεται με όλο και πιο γρήγορο ρυθμό

Η «συμμορία» που δρα στην Αιτωλοακαρνανία, λεηλάτησε ακόμα κι ένα ελικόπτερο «γδύνοντάς» το μέσα σε χώρο αεροδρομίου στο Μεσολόγγι.

Οι δράστες είχαν αντιληφθεί ότι πάνω σε μια πλατφόρμα βρίσκονταν τοποθετημένα τμήματα ενός ελικοπτέρου που δεν ήταν λειτουργικό και σκέφτηκαν να μην το αφήσουν ανεκμετάλλευτο.

Ο χρόνος που συνέβη δεν έχει εξακριβωθεί καθώς τις τελευταίες 40 ημέρες κανείς δεν είχε επισκεφτεί τον συγκεκριμένο χώρο στο αεροδρόμιο.

Όταν έγινε αντιληπτό ότι είχαν κάνει φτερά ο έλικας, η άτρακτος και η ουρά του ελικοπτέρου, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου οι οποίοι ερευνούν σε μάντρες ανακύκλωσης μετάλλων για να τα εντοπίσουν. Παράλληλα, σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις