Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Who (’s) is Who (on) στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Who (’s) is Who (on) στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Ο Μιχάλης Σιγανίδης συναντά τον εμβληματικό σαξοφωνίστα της τζαζ, Evan Parker, αλλά και τους καλλιτεχνικούς συνοδοιπόρους του.  Ο Εκθεσιακός Χώρος της Στέγης συναντά τη Red-Light District του Άμστερνταμ από 12 έως 14 Οκτωβρίου, στο Who[’s] is Who[on] του Μιχάλη Σιγανίδη. Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα πρόσωπα με το συγκρότημα που ετοιμάζεται να παίξει; Και ποιος είναι […]

Ο Μιχάλης Σιγανίδης συναντά τον εμβληματικό σαξοφωνίστα της τζαζ, Evan Parker, αλλά και τους καλλιτεχνικούς συνοδοιπόρους του. 

Ο Εκθεσιακός Χώρος της Στέγης συναντά τη Red-Light District του Άμστερνταμ από 12 έως 14 Οκτωβρίου, στο Who[’s] is Who[on] του Μιχάλη Σιγανίδη. Τι σχέση μπορεί να έχουν αυτά τα πρόσωπα με το συγκρότημα που ετοιμάζεται να παίξει; Και ποιος είναι ο μυστηριώδης Χαμ; Γέφυρα ανάμεσά τους, ο ποιητικός λόγος του Samuel Beckett, αλλά και του Μίλτου Σαχτούρη, που είναι βασικός άξονας της δημιουργίας του Μιχάλη Σιγανίδη εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Σιγανίδης, ένας από τους πλέον ιδιοσυγκρασιακούς μουσικούς της ελληνικής σκηνής, με απόλυτα προσωπικό στίγμα και μακρά σταδιοδρομία υποδειγματικής συνέπειας, έρχεται στη Στέγη με ένα μουσικό και οπτικό installation, όπου συμμετέχουν φίλοι και συνεργάτες του (Γαβριήλ Ν. Πεντζίκης, Δημήτρης Χαΐνης Αποστολάκης, Μάρθα Μαυροειδή, Σαβίνα Γιαννάτου, Ναταλία Μαντά, Χάρης Λαμπράκης, James Wylie, Βασίλης Μαντζούκης, Παναγιώτης Μανουηλίδης, Γιάννης Αναστασάκης, Ζωή Πατίνη Κεσελοπούλου), με τους οποίους τον συνδέουν χρόνια κοινής πορείας. Μαζί τους, σε μια εμφάνιση-έκπληξη, ο Έβαν Πάρκερ, εμβληματικός σαξοφωνίστας της σύγχρονης τζαζ. Το κοινό θα κυκλοφορεί ελεύθερα ανάμεσα στους ερμηνευτές, επηρεάζοντας το ηχητικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

WHO[’S] IS WHO[ON] – (χους εις χουν) 
ότι δεν αγαπάει το θάνατο ο κινηματογράφος 
(στίχος από το ποίημα «Το Πρωί και το Βράδυ» του Μίλτου Σαχτούρη)

Ένα εικονικό soundtrack του Μιχάλη Σιγανίδη
feat. Evan Parker

Πληροφορίες 

Στέγη Ιδρύματος Ωνάση
Συγγρού 107
12 – 14 Οκτωβρίου 2018
Εκθεσιακός Χώρος -1
Ώρα Προσέλευσης 20:30 | Ώρα Έναρξης 21:00

Εισιτήρια

Κανονικό: 7, 18 €
Μειωμένο, Φίλος, Παρέα 5-9 άτομα: 14 €
Παρέα 10+ άτομα: 13 €
Κάτοικος Γειτονιάς: 7 €
ΑμεA, Ανεργίας: 5 € | Συνοδός ΑμεA: 10 €

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, το κοινό θα κινείται ανάμεσα στους ερμηνευτές, ενώ θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός καθισμάτων.

Στον χώρο θα υπάρχει μπαρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις