Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φωτιά στο εστιατόριο του Salt Bae – Ένας Έλληνας μεταξύ των τραυματιών (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτιά στο εστιατόριο του Salt Bae – Ένας Έλληνας μεταξύ των τραυματιών (vid)

Πανικός στο εστιατόριο του διάσημου Salt Bae – Έπιασε φωτιά, υπάρχουν τραυματίες Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις τουρίστες τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν κάτι πήγε στραβά στο σόου με τις φλόγες στο μπαρ του εστιατορίου του διάσημου σεφ στην Κωνστνατινούπολη. Σε βίντεο που καταγράφηκε οι θαμώνες βγάζουν φωτογραφίες χωρίς να φαίνονται πανικοβλημένοι. Ωστόσο, όταν ένας από τους υπαλλήλους ρίχνει ένα […]

Πανικός στο εστιατόριο του διάσημου Salt Bae – Έπιασε φωτιά, υπάρχουν τραυματίες

Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις τουρίστες τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν κάτι πήγε στραβά στο σόου με τις φλόγες στο μπαρ του εστιατορίου του διάσημου σεφ στην Κωνστνατινούπολη.

Σε βίντεο που καταγράφηκε οι θαμώνες βγάζουν φωτογραφίες χωρίς να φαίνονται πανικοβλημένοι.

Ωστόσο, όταν ένας από τους υπαλλήλους ρίχνει ένα υγρό η φωτιά φουντώνει. Μία τουρίστρια από την Τσεχία τραυματίστηκε σοβαρά, όταν πήρε φωτιά το φόρεμά της. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι με ελαφρά τραυματίστηκαν και δύο μέλη του προσωπικού του εστιατορίου.

Μάρτυρας περιέγραψε το πώς εκείνη και ο σύντροφός της ξαφνικά τυλίχτηκαν στις φλόγες. Η κοπέλα φέρεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο φίλος της έχει μικροεγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα του.

victim_salt

«Έχω μερικά εγκαύματα, αλλά η κοπέλα μου είναι πολύ πιο σοβαρά από μένα», δήλωσε ο άντρας σε τουρκική εφημερίδα.

Στους τραυματίες συγκαταλέγεται και ένας Έλληνας τουρίστας, ο Αλέξανδρος Σεβέρης, ο οποίος βρισκόταν για μήνα του μέλιτος στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και ένας ακόμη τουρίστας.

Οι τρεις από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Sisli Etfal για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο τέταρτος μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του εστιατορίου. Η Τσέχα που είναι πιο βαριά τραυματισμένη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι υπόλοιποι φέρουν ελαφρά τραύματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις