Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δύο σφαίρες στον πρώην για χρέος 250.000 ευρώ, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο σφαίρες στον πρώην για χρέος 250.000 ευρώ, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Ένα οικονομικό χρέος ύψους 250.000 ευρώ, το οποίο αδυνατούσε να αποπληρώσει και το «δέλεαρ» της πρόσβασης στους τραπεζικούς λογαριασμούς του θύματος στην Ελβετία, ήταν σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κίνητρα 46χρονης Ελληνίδας, η οποία φέρεται να σχεδίασε τη δολοφονία του Γερμανού, πρώην συντρόφου της, με φυσικό αυτουργό το νέο φίλο της, ο […]

Αποτέλεσμα εικόνας για καρσιωτης

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένα οικονομικό χρέος ύψους 250.000 ευρώ, το οποίο αδυνατούσε να αποπληρώσει και το «δέλεαρ» της πρόσβασης στους τραπεζικούς λογαριασμούς του θύματος στην Ελβετία, ήταν σύμφωνα με την Αστυνομία, τα κίνητρα 46χρονης Ελληνίδας, η οποία φέρεται να σχεδίασε τη δολοφονία του Γερμανού, πρώην συντρόφου της, με φυσικό αυτουργό το νέο φίλο της, ο οποίος επίσης συνελήφθη!

Είναι κάποια από τα συνταρακτικά στοιχεία που συνθέτουν την εν ψυχρώ δολοφονία 56χρονου Γερμανού, στις 11 Ιανουαρίου, μέσα σε  ελαιώνα  οικισμού της Αρκίτσας Φθιώτιδας. Βραδινές ώρες της ημέρας εκείνης, μετά την αναφορά για εξαφάνιση του 56χρονου Γερμανού στην οποία είχε προχωρήσει η πρώην σύντροφός του(!), βρέθηκε από την Αστυνομία νεκρός.

Βρισκόταν σε καρτέρι πουλιών όταν δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς

Ο Γερμανός, που έμενε τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην περιοχή και ήταν δεινός κυνηγός, βρισκόταν σε καρτέρι πουλιών, όταν δέχθηκε πισώπλατα και από κοντινή απόσταση τα σκάγια από δύο πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που έφθασαν επί τόπου διαπίστωσαν ότι οι βολές που τον έπληξαν θανάσιμα ήταν δύο και είχαν διαφορετική φορά μεταξύ τους, γεγονός που απέκλειε την αυτοχειρία.

Προσπάθησαν να σκηνοθετήσουν ληστεία

Ο δράστης της δολοφονίας ωστόσο, για να παραπλανήσει την Αστυνομία, είχε σκηνοθετήσει ληστεία! Είχε αφαιρέσει-ίσως με τη βοήθεια της ηθικής αυτουργού, που φέρεται παρούσα από το στίγμα του τηλεφώνου της στο σημείο της ενέδρας- το κινητό τηλέφωνο ενώ είχαν ερευνηθεί και οι τσέπες του παντελονιού του θύματος.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν πάνω του χρήματα, τα βρήκαν ωστόσο μέσα στο αυτοκίνητό του, τα κλειδιά του οποίου είχαν πεταχτεί λίγα μέτρα μακριά.

Ο δράστης φαινόταν ότι ήταν πρόσωπο εμπιστοσύνης του θύματος

Το γεγονός ότι το θύμα είχε πυροβοληθεί δύο φορές από πολύ κοντινή απόσταση και πισώπλατα, έδειχνε στους αστυνομικούς ότι δράστης ήταν γνώριμός του ή άτομο εμπιστοσύνης του.

Έτσι η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας επικεντρώθηκε στο στενό φιλικό περιβάλλον του θύματος, αφού και ως ξένος υπήκοος δεν είχε μεγάλο κύκλο γνωριμιών.

Στο κάδρο των ερευνών μπήκαν η πρώην σύντροφος και ο φίλος

Αμέσως σχεδόν στο κάδρο των ερευνών μπήκε η 46χρονη πρώην σύντροφός του, αλλά και ο νέος της σύντροφος, 56 ετών, ο οποίος μάλιστα στο παρελθόν, είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αλλοδαπού!

Παρά το γεγονός ότι το θύμα με την 46χρονη Ελληνίδα είχαν χωρίσει τους δρόμους τους και εκείνη είχε συνδεθεί με άλλο πρόσωπο, οι σχέσεις τους δεν είχαν διαταραχθεί. Ο καθένας φαίνεται τραβούσε το δρόμο του.

Το χρέος για την επιχείρηση που δεν προχώρησε

Ωστόσο, μια μεγάλη διαφορά υπέβοσκε μεταξύ των δύο. Έτσι, η Αστυνομία πληροφορήθηκε ότι ο Γερμανός, ευκατάστατος οικονομικά, είχε δανείσει στην τότε αγαπημένη του ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ προκειμένου να ανοίξει κατάστημα εστίασης.

Η επιχείρηση όμως δεν πήγε καλά και έμεινε το χρέος προς τον πρώην σύντροφό της. Είχαν έρθει σε προφορικό διακ%

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις