Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Απίστευτες εικόνες: Τεράστια κύματα «σφυροκοπούν» την παραλία της Καλαμάτας (pics-vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτες εικόνες: Τεράστια κύματα «σφυροκοπούν» την παραλία της Καλαμάτας (pics-vids)

Ο «Ζορμπάς» έφθασε στην Μεσσηνία τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπως είχε προειδοποιήσει η πρόβλεψη της ΕΜΥ.  Σύμφωνα με το υλικό που δημοσιεύει το tharrosnews.gr, τεράστια κύματα «σφυροκοπούν» την παραλία της Καλαμάτας, ενώ πολλά είναι τα προβλήματα στην Φοινικούντα και τις γύρω περιοχές. Όπως μεταδίδει το messinialive, τα έντονα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της […]

Ο «Ζορμπάς» έφθασε στην Μεσσηνία τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπως είχε προειδοποιήσει η πρόβλεψη της ΕΜΥ. 

Σύμφωνα με το υλικό που δημοσιεύει το tharrosnews.gr, τεράστια κύματα «σφυροκοπούν» την παραλία της Καλαμάτας, ενώ πολλά είναι τα προβλήματα στην Φοινικούντα και τις γύρω περιοχές.

Όπως μεταδίδει το messinialive, τα έντονα καιρικά φαινόμενα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας με βροχές και καταιγίδες σε όλο τον νομό, ενώ πιο έντονα είναι στην περιοχή της Δυτικής Μάνης, όπου καταγράφηκαν στο Καρυοβούνι, στον μετεωρολογικό σταθμό, 132 χιλιοστά βροχής.

Εικόνα από τον Άγιο Νικόλαο Μάνης

agio-nokolao

Για τα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή μίλησε στο Θέμα 104,6 και την εκπομπή  της Μαρίας Κατσή και του Νικήτα Κορωνάκη ο δήμαρχος Πύλου Δημήτρης Καφαντάρης: «Η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη, τα σκάφη έχουν βγει στην ακτή, έχουμε καταπτώσεις βράχων.

Η παραλιακή οδός της Μεθώνης έχει καταστραφεί ο δρόμος και έχει κλείσει. Η Μεθώνη, η Φοινικούντα και ένα μέρος της Κορώνης δεν έχουν ρεύμα. Είναι πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες».

Βίντεο του protothema.gr από τη Γιάλοβα Μεσσηνίας

gialova01 gialova03

Τεράστια κύματα και στην Κρήτη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις