Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δικογραφία για τον Καμμένο στη Βουλή μετά από μήνυση της Ντόρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δικογραφία για τον Καμμένο στη Βουλή μετά από μήνυση της Ντόρας

Δικογραφία κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου,  η οποία σχηματίστηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη διαβιβάστηκε στη Βουλή. Αφορμή για τη μήνυση της πρώην υπουργού ήταν ένα tweet του κ. Καμμένου, σύμφωνα με το οποίο: «Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη […]

Αποτέλεσμα εικόνας για πάνος καμμένος

Δικογραφία κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου,  η οποία σχηματίστηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη διαβιβάστηκε στη Βουλή.

Αφορμή για τη μήνυση της πρώην υπουργού ήταν ένα tweet του κ. Καμμένου, σύμφωνα με το οποίο: «Με ομήρους 2 Έλληνες στρατιωτικούς η Ντόρα Χριστοφοράκου-Μαρινάκη πάει να υποβάλει τα σέβη της στο Σουλτάνο, το ΣΚΑΙ-ΧΑΜΠΕΡ λιβανίζει ενώ αποκαλεί προδότη τον Έλληνα πρωθυπουργό που δεν στέλνει ούτε κλητήρα λόγω αιχμαλωσίας 2 αδελφών μας. Η Τούρκικη ηρωίνη πληρώνει…ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!».

Η δεύτερη δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στην Βουλή, αφορά στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και σχηματίστηκε μετά την μήνυση που κατέθεσε η Μακεδονική Οργάνωση Υφηλίου, για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις