Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Διώξεις για τις “αρρωστημένες” φωτογραφίες με τα κοριτσάκια (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Διώξεις για τις “αρρωστημένες” φωτογραφίες με τα κοριτσάκια (pics)

Έξι κορίτσια ηλικίας 8-14 ετών φωτογραφήθηκαν στην Ουκρανία για διαφήμιση παιδικών εσωρούχων, προκαλώντας σάλο και δημόσια κατακραυγή. Ο λόγος; Οι σέξι πόζες των κοριτσιών πάνω σε καναπέδες αλλά και το μότο της διαφήμισης «Σήμερα τα νέα κορίτσια μπορούν να φορέσουν ωραία και ελκυστικά εσώρουχα». Η φωτογράφιση έγινε στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας της φίρμας Alla Frenkel. […]

Έξι κορίτσια ηλικίας 8-14 ετών φωτογραφήθηκαν στην Ουκρανία για διαφήμιση παιδικών εσωρούχων, προκαλώντας σάλο και δημόσια κατακραυγή.

Ο λόγος; Οι σέξι πόζες των κοριτσιών πάνω σε καναπέδες αλλά και το μότο της διαφήμισης «Σήμερα τα νέα κορίτσια μπορούν να φορέσουν ωραία και ελκυστικά εσώρουχα». Η φωτογράφιση έγινε στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας της φίρμας Alla Frenkel.

Η εταιρεία σχεδίαζε, μάλιστα, να κάνει και επίδειξη μόδας με τα συγκεκριμένα κορίτσια.

Οι εν λόγω φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα της εταιρείας προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις με αρκετούς να τις χαρακτηρίζουν «αρρωστημένες».

Λόγω του σάλου που προκλήθηκε η επικεφαλής του τμήματος ανηλίκων της ουκρανικής αστυνομίας ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει διώξεις και κατά των γονέων των έξι κοριτσιών.

Το είδος των διώξεων θα συγκεκριμενοποιηθεί μετά την γνώμη που θα εκφέρουν οι ειδικοί στους οποίους έχει απευθυνθεί η ουκρανική αστυνομία.

Η σχεδιάστρια των εσωρούχων υποστηρίζει από την πλευρά της ότι «δεν υπάρχει κάτι λάθος» στη φωτογράφιση.

foto-urkain1- foto-urkain2 foto-urkain3
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις